Zorbay Küçük'ün babası açıklama yaptı!

Feyzullah Küçük
Feyzullah Küçük

Galatasaray cephesi, Başakşehir maçını yöneten hakem Zorbay Küçük'ün 'go lan' dediğini belirterek Küçük'e tepki göstermişti. Zorbay Küçük'ün babasından konuya dair bir açıklama geldi!

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, sahasında Başakşehir'i konuk etti. Okaka'nın golüyle yenik duruma düşen sarı-kırmızılılar, Mohamed'in son dakikalarda attığı golle skora denge getirdi ve 1 puanı kurtardı. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan Aslan, lider Trabzonspor'un 18 puan gerisinde kaldı. Zorlu müsabakaya damga vuran ise hakem Zorbay Küçük oldu.

Zorbay Küçük'ün babası açıklama yaptı
Zorbay Küçük'ün babası açıklama yaptı

Galatasaraylı futbolculara yönelik hakaret ettiği, Kerem Aktürkoğlu'nu azarladığı ve Arda Turan ile göğüs göğüse geldiği iddia edilen Zorbay Küçük'ün babası, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

Feyzullah Küçük
Feyzullah Küçük

"Ağzını bozmaz"

Galatasaraylı futbolcuların, hakemin kendilerine "lan" dediği iddiasını yanıtlayan Feyzullah Küçük, "Ağzında, lugatında lan kelimesi olmayan bir çocuktur o. Yeni FIFA almış bir çocuk, nasıl ağzını bozar? Saha içerisinde hakemle irtibat halinde olanların konuşmaları ortaya çıkacaktır. Okul terbiyesi, aile terbiyesi var, böyle sözler söylemez. Mantıklı düşündüğün zaman kendi kariyerini neden bu şekilde tehlikeye atsın?" dedi.

"Ona inancım sonsuz"

Oğlunun, küçük yaşlardan beri iyi bir aile terbiyesi aldığını belirten Feyzullah Küçük, "Ağzından lan kelimesi çıkmaz. Kendi halinde, öyle mızmız veya küfürbaz bir çocuk değildi. O doğrusunu yapar. Çünkü benim ona inancım sonsuz." ifadelerini kullandı.

Feyzullah Küçük oğlunu savundu
Feyzullah Küçük oğlunu savundu