3 bin TL’ye kadar alınacak en iyi telefonlar

3 bin TL'ye kadar olan cihazları sizler için derledik.
3 bin TL'ye kadar olan cihazları sizler için derledik.

Telefonların artan maliyetleri nedeniyle bütçenize göre p/f orantılı bir cihaz arıyorsanız 3 bin TL'ye kadar alınabilecek en iyi cihazları inceleyebilirsiniz.

İÇİNDEKİLER

Teknolojik aletlerdeki dolar kurlarının yükselmesinden ve markaların kıyasıya rekabet ortamı içerisinde olmasından dolayı artış gözlenmektedir. Bu da kimi telefon almak isteyenlerin cebini yakmaktadır. Fakat özellikle cep telefonu olarak hem yüksek performans hem uygun fiyatlar ile bir telefon sahibi olunması mümkündür. 3 TL’ye kadar alınabilecek telefonlarla telefon sahibi olabilirsiniz. İşte o telefonlar.

Xiomi Redmi Note 9s

6,67 inç ekran büyüklüğünde olan Xiomi Redmi Note 9S 4 GB Ram 64 GB dahili hafıza bulunmaktadır. Çift hat takma imkânı bulunmaktadır. 5020 mAh batarya kapasitesi ve hızı şarj edilebilme özelliği bulunmaktadır. Toplam 48 MP arka kamera çözünürlüğü ve 16 MP ön kamera çözünürlüğü bulunmaktadır. Birçok kamera özelliği bulunan Xiomi Redmi Note 9S 3 bin TL’ye kadar alınabilecek telefonlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Fiyat olarak yaklaşık 2.699 TL’dir.

Samsung Galaxy M31 S

Samsung Galaxy M31 S, bütçesi az olup yüksek performans bekleyenler için oldukça iyi bir telefon modelidir. 6 GB Ram kapasitesi bu telefonda 128 GB dahilidepolama alanı bulunmaktadır. Çift hat seçeneği bulunmaktadır. 6,4 inç ekran boyutuna sahiptir. 6000 mAh batarya kapasitesi bulunan bu telefonun hızlı şarj olma özelliği de vardır.

Yüksek batarya seviyesine ve yüksek ekran çözünürlüğüne sahip olan Samsung Galaxy M31 S ile birçok mobil oyunu zorlanmadan oynayabilmek mümkündür.

Toplam 64 MP arka kamera çözünürlüğüne sahiptir. 2 yatay 2 dikey formda kamerası vardır. Böylece gece ve gündüz yapılan her çekime oldukça iyi bir şekilde yansıtmaktadır. Ön kamera özelliği de 32 MP olup birçok kamera özelliği bulunmaktadır.

Fiyat olarak yaklaşık 2.899 TL’dir.

Huawei P Smart Pro

6 GB Ram, 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Huawei P Smart Pro 4000 mAh batarya gücüne sahiptir. 4,5 G desteği olan telefonun çift hatlı kullanım seçeneği de bulunmaktadır.

6,59 inç boyutuna sahip olan telefon 16 MP ön kameraya sahiptir. Üç tane arka kameraya sahiptir. Toplam 48 MP çözünürlüğünde arka kameraya sahiptir. Birçok fotoğraf ve video çekme özelliği olan Huawei P Smart Pro 3 bin TL’ye kadar alınacak telefonlar arasında yer almaktadır.

Fiyat olarak yaklaşık 2.850 TL’dir.

TCL 10 Plus

Ön ekran modeli olarak diğer telefon modelleri ile aynı fakat kasası farklı bir modeli ile karşımıza çıkan TCL 10 Plus, 6 GB Ram ve 64 GB dahili depolama alanına sahiptir. Çift hat seçeneği bulunan telefonda 4500 mAh batarya gücü ve hızlı şarj olabilme özelliği bulunmaktadır.

6,47 inç ekran boyutu bulunan telefonda 16 MP çözünürlüğe sahip ön kamera özelliği bulunmaktadır. Arka kameraları yatay bir şekilde dizayn edilmiştir. Toplam 48 MP arka kamera çözünürlüğü bulunmaktadır.

Android 10 işletim sistemine sahip olan TCL 10 Plus fiyat olarak 2.369 TL’dir.

Önerilen içerik:2 bin TL'ye kadar alınacak en iyi cihazlar

Huawei P40 Lite

Fiyat performans açısından 3 bin TL’ye kadar alınacak telefonlar arasında en ön plana çıkan telefon modelidir. 6,4 inç boyutunda, 6 GB Ram, 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Huawei P40 Lite çift hat özelliğine sahiptir. 4200 mAh batarya gücü olan telefonun hızlı şarj desteği ve 4.5 G özelliği vardır.

Fotoğraf çekim kalitesi olarak oldukça yüksek bir kalite sergileyen Huawei P40 Lite’ın dört arka kamerası vardır. Toplam 48 MP arka kamera çözünürlüğüne sahiptir. 16 MP ön kamera çözünürlüğü de olan telefonun NFC özelliği de bulunmaktadır.

Fiyat olarak yaklaşık 2.895 TL’dir.

Realme 6i

Oppo markası ile karşımıza çıkan Realme 6İ android 10 işletim sistemine sahip, Realme UI ara yüzünü kullanmaktadır. 128 GB dahili hafızası ve 4 GB Ram kapasitesi vardır. 4.5G desteği ve 4200 mAh batarya kapasitesi ve hızlı şarj olanağı bulunmaktadır. Dört arka kamerası bulunur ve toplam 48 MP çözünürlüğe sahiptir. 16 MP ön kamera çözünürlüğü de vardır. Arka kısmında parmak izi okuyucu özellik bulunmaktadır.

Fiyat olarak yaklaşık 2.249 TL’dir.

Oppo A72

4 GB Ram, 128 GB dahili depolama alanı bulunan Oppo A72’nin 1080x2400 piksel çözünürlüğünde 6,5 inç ekran boyutu bulunmaktadır. Full HD ekran özelliği olan telefonun 5000 mAh batarya kapasitesi vardır. 48 MP arka kamerası, 16 MP ön kamerası bulunmaktadır. Güçlü batarya özelliği sayesinde uzun süreli oyun oynama ya da herhangi bir işi yapabilme özelliğini sağlamaktadır.

Fiyat olarak yaklaşık 2.948 TL’dir.