'Ağaç Dikme Bayramı' ile adını duyuran Enes Şahin: Yüz nakli bekleyen Leyla için kampanya başlattı

YouTuber Enes Şahin.
YouTuber Enes Şahin.

● YouTuber Enes Şahin geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından 'Ağaç Dikme Bayramı' kapsamında çağrı yaparak büyük bir farkındalık oluşturdu.
● Bu projenin ardından yeni bir kampanya daha başlatan Şahin, 1,5 yaşında yüzü yanan Leyla Demirci'ye destek olmak için sosyal medyadan çağrıda bulundu.

● YouTuber'ın yardım çağrısı başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere birçok ünlü isim tarafından destek gördü.

'Tek derdimiz Leyla'

'Ağaç Dikme Bayramı' projesiyle sosyal medyada adını duyuran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek alan YouTuber Enes Şahin, 1,5 yaşında yüzü yanan ve yüz nakli için yardım bekleyen Leyla Demirci ile ilgili bir kampanya başlattı. Şahin kampanya hakkında, '' Ekip arkadaşım Twitter fenomeni Abdi Baktur ile birlikte Leyla'nın haberini okuduktan sonra ona yardım etmek istedim. Haberi yapan siteyi arayarak Leyla'nın bilgilerine ulaştım. Ancak kendisini aramadım. Çünkü sosyal medya üzerinden bir tweet atarak yardım için çağrıda bulunalım istedik. Leyla'yı ilk etapta umutlandırmak istemedik. Arkadaşım Baktur ile birlikte saat 9 gibi tweet attık.

Bu tweet ile Türkiye gündemine oturmayı başardık. İlerleyen saatlerde siyasilerde dahil olmak üzere birçok ünlü isimden destek geldi'' ifadelerini kullandı.

'Leyla'ya umut olacağız'

Leyla'ya umut olmak istediğini söyleyen Şahin, ''Leyla şimdi her şeyden habersiz ve belki de karamsar. Ama biz Leyla'ya umut olacağız. Tek isteğimiz onun mutlu olduğunu görmek. Yardım çağrımıza inanılmaz bir destek var. Bu destek sayesinde Leyla'da yaşıtları gibi yaşayabilecek'' ifadelerini kullandı.

Enes Şahin'in başlattığı kampanyaya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak birçok kişi destek verdi.

Kültür Sanat platformu kurdu

YouTuber Enes Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı kampanyalarla adını duyuruyor. Şahin bu kapsamda bir kültür sanat platformu kurdu. Platformun amacını açıklayan YouTuber, ''20 maddelik bir deklarasyon yayınlayacağız. Burada da amaç endüstriyel aşka karşı özümüzü yaşatmak'' ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >