Aleyna Tilki: Amerika'da değil Ortadoğu'da kabul görmek istiyorum

Aleyna Tilki, 'Dünya starı olacağım' sözleriyle gündeme geliyor.
Aleyna Tilki, 'Dünya starı olacağım' sözleriyle gündeme geliyor.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 17 yaşında sahneye çıkmaya başladığı için tepki çekerek günlerce konuşulmuştu. Şimdilerde 19 yaşında olan ve 'dünya starı olacağım' laflarıyla gündeme gelen Tilki, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkati çekiyor. Twitter üzerinden bir paylaşım yapan şarkıcı, ''Amacım Amerika'da kabul görmek değil,o kolay. Amacım Ortadoğu gerçeğini oraya göstermek'' diyerek star olmakla ilgili rotasını değiştirdiğini belirtti.

'Amerika'da zaten herkes destekliyor'

19 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Tilki Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamayla,

''Önceden Orta Doğu değeri değil,amerikada star olmanın daha büyük olduğunu sanırdım. Amerika’daki herkes zaten seni destekliyor,yükseltmek istiyor. Ama Ortadoğu’da kabul görmek çok sert,çok zor! Amacım amerikada kabul görmek değil,o kolay.Amacım Orta Doğu gerçeğini oraya göstermek'' dedi. Şarkıcının açıklamasının ardından takipçilerinden binlerce yorum geldi.

Takipçilerinden yorum gecikmedi

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin Twitter üzerinden paylaştığı Ortadoğu ile ilgili yazısına takipçilerinden cevap gecikmedi. Takipçilerin bazıları Tilki'yi, 'tiye alırken bazıları da ne dediğini anlamadıklarını' belirtti.

'Ortadoğu'da kartlar yeniden dağıtılıyor'

Yaptığı bazı açıklamalar gündem oluyor

TV 8 ekranlarında seyirci karşına çıkan Eser Yenenler Show'un ilk konuğu Aleyna Tilki oldu. Eğlenceki geçen programa Tilki'nin Konya ile ilgili söyledikleri damga vurdu. “Geçenlerde Konya'ya gittim, günbatımı falan Kaliforniya'ya çok benziyor. Kültür şoku falan yok yani” demesi üzerine stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >