Behzat Ç.'nin macerası sona erdi: 'BluTv yeni sezon için anlaşmadı'

Behza ç.'nin bu sefer ki macerası kısa sürdü.
Behza ç.'nin bu sefer ki macerası kısa sürdü.

● Efsane dizilerin arasında gösterilen Behzat Ç. 6 yıl aradan sonra yeniden seyircisinin karşısına çıktı.

● Dijital platform BluTV'de yayınlanmaya başlayan dizinin macerası kısa sürdü.

● Hikaye devam etmesine rağmen dizi ekibi ve BluTV yeni bir sezon için anlaşamadı.

● Behzat Ç.’nin beşinci sezon çekimleri başlamadan iptal edildi.

Türk dizi sektörünün efsaneleri arasına giren Behzat Ç. yıllar sonra tekrar yayınlanmaya başladı. BluTV üzerinden yayınlanan dizi 9 bölüm olarak planladı.

19 Eylül'de sezon finali veren dizinin macerası kısa sürdü. BluTV yeni sezon için anlaşma sağlamadı.

Behzat Ç.'ye internet iyi gelmedi!

BluTV 6 yıl sonra geri dönen Behzat Ç.'yi dördüncü sezonuyla yeniden yayınlandı. Geçen zaman dilimine rağmen dizi gündeme oturdu. Eski havasını veremedi belki de ama adından söz ettirmeyi başardı. 9 bölüm olarak yayınlanan hikayenin sonu çabuk geldi.

  • Bu durum bizim içinde sürpriz oldu! Biz dizinin beşinci sezonunu bekliyorduk.

Bu arada hatırlatalım Bu süre zarfında BluTV, dizinin 45 dakikalık formatını 60 dakikaya çıkaracağını ve yeni sezon çekimlerinin de yakında başlayacağını duyurmuştu.

Behzat Ç. dizisinden bir kare.
Behzat Ç. dizisinden bir kare.

Ekip ve BluTV anlaşamadı

Behzat Ç. dördüncü sezonunu BluTV'de açtı. Ancak beşinci sezon anlaşma sağlanamadı. Bu durumu ortaya çıkaran ise Dizide Behzat’ın ağabeyi Şevket’e hayat veren Ege Aydan oldu. Aydan, Instagram hesabındaki bir gönderisine yapılan yoruma yanıt verdi. Aydan yeni sezonun vaktini soran bir takipçisine, “Proje durdu ne yazık ki anlaşamadılar” şeklinde yanıt verdi.

Ancak oyuncu daha sonra bu yorumu sildi. Bu durum da seyircinin kafasını karıştırmaya yetti diyebiliriz.

Erdal Beşikçioğlu: Bu işi özlemle bekledik

Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, seyircilerin uzun bir aradan sonra hikayede tekrar aradıklarını bulabileceklerine işaret ederek, "Yönetmek bir işin hangi açıdan, nasıl çekileceğini göstermek değil. Yönetmen demek bir durumu yönetmen demek. Serdar Ağabey bu dizide zor olan durumu çok iyi idare etti ve ortaya da hepimizin özlemle beklediği bir iş çıktı. Seyirci de bırakmadı işi." dedi.

Beşikçioğlu, diziye 6 yıl boyunca özlem duyduklarını dile getirerek, "Oynamayı, oynarken üretmeyi çok özlemişiz. Ustalıkları çok özlemişiz. Her bir oyuncu birbirine bu özlemle baktığı zaman ortaya çok enteresan bir iş çıkmış. Usta bu zor durumu çok iyi idare etmiş." değerlendirmesinde bulundu.

Ünlü oyuncu diziye dair bu açıklamayı yapmıştı. Bitti haberleri hayranlarını üzdü. Dizinin fanları şimdiden yeni bir platform aramaya başladı bile.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >