Bergüzar Korel dizi oyunculuğunu bıraktığını açıkladı

Bergüzar Korel.
Bergüzar Korel.

Türk dizilerinin aranan yüzü başarılı oyuncu Bergüzar Korel, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Son olarak Vatanım Sensin dizisinde eşi Halit Ergenç'le birlikte rol alan Korel, dizi setlerinden çok yorulduğunu bu yüzden yoluna tiyatro oyunculuğuyla devam edeceğini söyledi.

Kariyerine BinbirGece dizisiyle başlayan ve daha sonrasında oyunculuğuyla Türk dizilerinin aranan isimlerinden olan Bergüzar Korel, dizi kariyerine son verdiğini açıkladı. Korel, son olarak eşi Halit Ergenç ile birlikte Vatanım Sensin dizisinde rol almıştı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Binbir Gece dizi setinde tanışarak evlendiler.
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Binbir Gece dizi setinde tanışarak evlendiler.

''Dizi seti beni çok yordu''

15 yıl sonra Heyecanlı olduğunu belirten Bergüzar Korel, ''Tiyatroya dönmek harika bir şey. Tek kişilik bir oyunda sahne alacağım. Dizi setleri beniçokyordu, dönmeyeceğim. Bu şekilde hayatımdan çok memnunum. Aileme, arkadaşlarıma zaman ayırabiliyorum.''şeklinde konuştu.

Bergüzar Korel son filmide başrolü Engin Akyürek'le paylaştı.
Bergüzar Korel son filmide başrolü Engin Akyürek'le paylaştı.

Bergüzar Korel'in son filmi: Bir Aşk İki Hayat

İki ünlü oyuncu BergüzarKorel ve Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı ve geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Bir Aşk İki Hayat' filmi sadece sinema salonlarında yayınlandı.

Filmin başrol oyuncularından Engin Akyürek, güzel bir aşk filmi yaptıklarını ifade ederek,

''Güzel bir aşk filmi yaptık, filmden çıktıktan sonra hayatınıza dair çok şeyi düşüneceksiniz. İnşallah beğenirsiniz" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >