Bir hareketle vücudunuzda bakın neler oluyor!

El hareketi
El hareketi

Diyet yapıyorsunuz, spora gidiyorsunuz; ama bir türlü kilo veremiyorsanız yapmanız gereken kolay! Tek bir el hareketiyle zayıflayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Metabolizmasını hızlandırıp sağlıkla kilo vermeyi kim istemez ki? Elinizin tek bir hareketiyle metabolizmanızı düzene sokabileceğinizi biliyor muydunuz?

Surya Mudra nedir, nasıl yapılır?

Sorun metabolizma olabilir!
Diyet yapıyorsunuz, spora gidiyorsunuz; ama bir türlü kilo veremiyorsanız; sorun büyük olasılıkla metabolizmanızla ilgili.
Sorun metabolizma olabilir! Diyet yapıyorsunuz, spora gidiyorsunuz; ama bir türlü kilo veremiyorsanız; sorun büyük olasılıkla metabolizmanızla ilgili.
Surya Mudra nedir?
Kilo vermek sizin için neredeyse imkansız görünüyorsa, ''Surya Mudra'' imdadınıza koşacak. Surya Mudra, metabolizmanızın ihtiyaç duyduğu ve sindirim sisteminizi harekete geçirmeye yönelik bir yoga hareketi.
Surya Mudra nedir? Kilo vermek sizin için neredeyse imkansız görünüyorsa, ''Surya Mudra'' imdadınıza koşacak. Surya Mudra, metabolizmanızın ihtiyaç duyduğu ve sindirim sisteminizi harekete geçirmeye yönelik bir yoga hareketi.
Nasıl yapılır?
Yapmanız gerekenler oldukça kolay; yüzük parmağınızı kıvırın ve ilk kıvrım yerine baş parmağınızla bastırın. Diğer parmakları dik tutun.
Nasıl yapılır? Yapmanız gerekenler oldukça kolay; yüzük parmağınızı kıvırın ve ilk kıvrım yerine baş parmağınızla bastırın. Diğer parmakları dik tutun.
Her şey kontrol altında!
Bu hareket troid bezini uyararak kilo alımını azaltmaya yardımcı olacak ve aynı zamanda iştahınızı azaltacaktır.
Her şey kontrol altında! Bu hareket troid bezini uyararak kilo alımını azaltmaya yardımcı olacak ve aynı zamanda iştahınızı azaltacaktır.
Yapmanız gereken çok kolay!
Bu hareket; aynı zamanda hazmı kolaylaştırır ve buna bağlı olarak stresi azaltmaya yardımcı olur. Yapmanız gereken çok kolay; günde 5- 10 dakikanızı buna ayırmanız yeterli olacaktır.
Yapmanız gereken çok kolay! Bu hareket; aynı zamanda hazmı kolaylaştırır ve buna bağlı olarak stresi azaltmaya yardımcı olur. Yapmanız gereken çok kolay; günde 5- 10 dakikanızı buna ayırmanız yeterli olacaktır.
Yemek düzenini de ihmal etmeyin!
Günde iki kez 5-15 dakika arasında pratikler yapmanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda yemek düzenini de ihmal etmeyin.
Yemek düzenini de ihmal etmeyin! Günde iki kez 5-15 dakika arasında pratikler yapmanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda yemek düzenini de ihmal etmeyin.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >