Cem Yılmaz: Benim oğlum bir çocuk

Cem Yılmaz ve oğlu kemal Yılmaz.
Cem Yılmaz ve oğlu kemal Yılmaz.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 7 Şubat tarihinden itibaren yoğun bir ilgi gören Alice Müzikali'ni izlemeye gitti. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz 'oğlunuz nerede?' sorusuna ise, ''O bir çocuk, bu saatler uyku vakti' dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra yeni stand-up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus ile sevenlerinin karşısına çıktı. Oldukça beğenilen gösterinin biletleri satışa çıkar çıkmaz tükeniyor. Kapalı gişe oynayan Yılmaz geçtiğimiz günlerde kendisini anons etmesi içi oğlu Kemal'i sahneye çıkarmıştı.

'Oğlum eksik değil'

Alice Müzikali'ni izlemeye giden Cem Yılmaz çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirlerin, "Cem Bey bir tek oğlunuz Kemal eksik, o nerede?" sorusuna, "Oğlum eksik değil, tam. Saat akşam dokuz olmuş, o daha çocuk. Uyku vakti" dedi.

Cem Yılmaz'ın oğlu tavırlarıyla babasını aratmıyor.
Cem Yılmaz'ın oğlu tavırlarıyla babasını aratmıyor.

Bağış yapmıştı

Cem Yılmaz, son gösterisinden elde edilen 300 bin TL'lik geliri Down Sendromu Derneği'ne bağışladı. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Yılmaz,

''Bu akşamki gösterimizde,seyircim Down Sendromu Derneği'ne 300.000 TL gelir sağlamıştır. Her birinize tek tek teşekkür ederim" notunu yazdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >