Cem Yılmaz: Kötü performans sergilediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim

Cem Yılmaz aynı zamanda üniversite söyleyişlerine katılıp gençlerle buluşuyor.
Cem Yılmaz aynı zamanda üniversite söyleyişlerine katılıp gençlerle buluşuyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz bir etkinlik kapsamında sahneye çıktı. Gelen sorular üzerine kazancı hakkında açıklama yaptı. ''Kötü performans sergilediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim'' diyen komedyen, Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler'in Netflix' satılması hakkında da konuştu.

Cem Yılmaz, Alışveriş Ekonomi Zirvesi'nde sahneye çıktı. Kendisini dinlemeye gelenlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Yılmaz sorulara içtenlikle cevap verdi. Organize İşler'in Netflix'e satılması hakkında konuşan komedyen geçtiğimiz günlerde Karakomik filmlerin sadece sinemada olacağını söylemişti.

'Üreten kişinin işi zor'

Üreten kesimin işinin kendine göre zor olduğunu belirten Cem Yılmaz,"Bugün alışveriş zirvesinde sahneye çıkan bir komedyen olarak olaya bakış açım 'Para ne zaman gelecek?, 'Stopaj size mi ait?', benim konumum bu. Bende düşünme para yattıktan sonra başlıyor. Siz parayı alana kadar bin kere düşünüyorsunuz" dedi.

Yılmaz, ayrıca "Ben iyi performans sergilemediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim, eğer kötü performans sergilersem yaparım bunu ama bugün mutluyum" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın Karakomik filmler serisi olan 'Kaçamak' setinden bir kare
Cem Yılmaz'ın Karakomik filmler serisi olan 'Kaçamak' setinden bir kare

Organize İşler filmi hakkında konuştu

'Organize İşler 2'nin Netflix'e satılmasını nasıl bulduğu sorusuna Yılmaz,

  • "Çok üzerine tartışıldı. Aslında konu bir dağıtım firmasını ilgilendiren bir konuydu. Kazançlardan, yapımcılara, fikir sahiplerine aktarılan parada eksiklik konusuydu, çözüldü. Şimdi ben Netflix olayına bir Rus Kültür Bakanı'nın baktığı gibi bakıyorum. Marka resmen bir bombardıman yapıyor adının anılması için. Ben Rus gibi düşünüyorum, bu işin altında bir şey var gibi geliyor. Pek fizibile bir durum değil yani. Ona para ver, buralara dağıt... Bana pek inandırıcı gelmiyor. Ben almadım, almam da ama alırsam fikrim değişir mi? Evet değişir" şeklinde konuştu.Cem Yılmaz: Benim filmim sadece sinemalarda

Yıllık kazancını açıkladı

Cem Yılmaz, salondan gelen bir soru üzerine ne kadar kazandığını da açıkladı. "Geçmiş yıllara gidersen 500 bin TL derim ama şimdi yılda bir ya da 2 milyon dolar kazanıyorum diyebilirim" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >