Cem Yılmaz'ın Karakomik filmleri vizyona girmek için hazır

Cem Yılmaz, sinema filmi dışında uzun zaman sonra Stand-up gösterişiyle seyircisinin karşısında.
Cem Yılmaz, sinema filmi dışında uzun zaman sonra Stand-up gösterişiyle seyircisinin karşısında.

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği aynı zamanda başrolünde oynadığı Karakomik Filmler serisinin ilk iki hikayesi Kaçamak ve 2 Arada'nın vizyon tarihi belli oldu. Sinemada bilet fiyatlarının pahalı olmasından kaynaklı çıkan krizinin ardından yapımcılar tarafından filmler ertelenmişti. Çözülen krizden sonra filmlerin vizyon tarihleri belli omaya başladı.

2019 yılıyla birlikte sinema bilet fiyatlarına yapılacak muhtemel fiyat artışının oluşturduğu tartışma krize döndü. Sinema krizinin son bulmasının ardından en merak edilen ve iddialı yapımlardan olan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı 1 Şubat itibariyle sinemaseverlerle buluştu. Gişede oldukça iyi hasılat yapan film Netlix'e düştü. Yılmaz Erdoğan'ın sinemada yaşanan sorunlar sırasında filmi dijital yayın platformuna sattığı anlaşıldı. Gelen tepkiler sinemaya gölge gibi düşerken filmler vizyona girmeye devam ediyor.

Cem Yılmaz'ın sürprizi

Yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat'ın üstlendiği Karakomik Filmler'in Kaçamak ve 2 Arada filminin vizyon tarihi belli oldu. Cem Yılmaz'ın merakla beklenen filmi 18 Ekim 2019'da seyirciyle buluşacak. Sosyal medyadan filmin tanıtımı yayınlandı ve ''Sadece sinemalarda'' yazısı dikkat çekti.

Tatil kaçamaklarını anlatıyor

Kaçamak, 4 arkadaşın çıktıkları tatil sırasında başlarına gelen olayları eğlenceli bir dille konu alıyor. Can Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur'un tatile çıkan 4 arkadaşı canlandırdığı filmde, Cem Yılmaz da gittikleri otelin sahibi Alpay karakterini canlandırıyor.

Nilperi Şahinkaya ise bilim kadını olarak rol alırken Alişan Uğur da dahi bir bilim adamını canlandırıyor.

Cem Yılmaz'ın Karakomik filmler setinden bir karesi.
Cem Yılmaz'ın Karakomik filmler setinden bir karesi.

Cem Yılmaz'ın rolü belli oldu

2 Arada filminde seyirci Ayzek'in macerasına ortak olacak. Tüm hikayenin arabalı bir vapurda geçtiği filmde; Cem Yılmaz, Ayzek karakterini canlandırıyor. Karakomik filmler, 1 seans 2 film olma özelliğini taşıyor. Sosyal medyadan bununla ilgili bir duyuru yayınlandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >