Çukur dizisinde ayrılık

Dilan Çiçek Deniz başarılı performans sergileyen genç oyunculardan.
Dilan Çiçek Deniz başarılı performans sergileyen genç oyunculardan.

Başarılı dizi Çukur'dan sevenlerine üzücü bir haber geldi. Ekrana geldiği günden beri reyting rekorları kıran dizinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, diziye veda ediyor. Deniz'in diziye ölerek veda edeceği de gelen bilgiler arasında.

Pazartesi günlerinin reyting rekorları kıran dizi konusuyla olduğu kadar kadrosu ile de dikkat çeken Çukur dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz gibi başarılı isimler yer alıyor. Ancak gelen bilgilere göre bu ekip bozulmak üzere. Dilan Çiçek'in diziye veda edeceğikonuşuluyor.

Ölerek veda edecek

Mahsun karakteri tarafından kaçırılan ve Çarpışma dizisinden Veli'nin bulmak için uğraştığı Sena'nın diziye ölerek veda etmesi bekleniyor.

Deniz'in oynadığı karakter için vefat ettiğini belirten bir görsel hazırlandığı da ortaya çıktı. Dilan'ın ne zaman projeden ayrılacağı ise henüz net değil. Pazartesi yayınlanacak olan bölümün cenaze sahnesi ortaya çıktı.

Çukur dizisindeki Sena karakterinin ölümünü gösteren görsel yayınlandı..
Çukur dizisindeki Sena karakterinin ölümünü gösteren görsel yayınlandı..

Bir ilk gerçekleşecek

Ay Yapım imzalı Çukur ve Çarpışma dizilerinin izleyicilerine büyük bir sürpriz hazırlığında. Çukur’un geçtiğimiz pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde, Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri, Vartolu’nun yardım isteğine kayıtsız kalamayarak Sena’nın bulunması için Çukur’a gelmişti.

Çukur dizisinden bir kare.
Çukur dizisinden bir kare.

Çukur, Türkiye’de örneği az olan bu “crossover” (çapraz geçiş) ile çok konuşuldu. Perşembe akşamı ekrana gelecek Çarpışma’nın yeni bölümünde ise bu kez Vartolu, Veli Cevher’e iade-i ziyaret gerçekleştirecek ve bu sahne pazartesi akşamı ekrana gelen Çukur'un yeni bölümde yer alacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >