Diriliş Ertuğrul dizisinde kadro 'eksilmeye' başladı

Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit'e Osman Gazi rolü için başarılar diledi.
Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit'e Osman Gazi rolü için başarılar diledi.

Diriliş Ertuğrul dizisi mayıs ayı itibariyle 5 yıllık ekran macerasını sonlandıracak. Osman Gazi'nin hayatı ile devam edecek olan dizinin kadrosunda ayrılıklar yaşanmaya başladı. Yeni sezonda yeni bir kadro ile devam edilecek olan diziden ilk ayrılık haberi oyuncu Uğur Karabulut'tan geldi. Karabulut diziye veda ediyor.

5 yıl önce ekrana gelmeye başlayan Diriliş Ertuğrul dizisi, 29 Mayıs da ekrana veda edecek. Kadrosunun ve isminin değişeceği devam filmi olarak Osman Gazi ile seyirci karşısına çıkacak olan yeni dizi için hazırlıklar şimdiden başladı. Dizinin bitmesine çok az bir süre kala ise kadrosunda eksilmeler başladı.

Uğur Karabulut diziye veda ediyor

"Kanımızla ve terimizle aldığımız Söğüt'ü ne hainlere zalimlere bırakmayacağız" diyen Ertuğrul Bey düşmanlarını birer birer öldürüyor. Kendini Dragos olarak tanıtan Uranos, Ertuğrul tarafından idam ediliyor. 129.bölüm ile Diriliş Ertuğrul kadrosuna katılan oyuncu Uğur Karabulut diziden ayrılıyor.

Uğur Karabulut.
Uğur Karabulut.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı;

Burak Özçivit'in Osman Gazi hazırlığı

Yeni sezonda 'Osman Gazi' rolü ile ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Özçivit, rolüne sıkı şekilde hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün de İstanbul'daki Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni gezip dizi için Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgi aldı. Ayrıca oyuncunun at binmek için çalışmalara başladığı da gelen haberler arasında.

Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Burak Özçivit en son Kerem Bursin'le Can Feda filminde oynamıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >