Diriliş Ertuğrul'un 5.sezon yayın tarihi belli oldu

Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral
Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral

Seyircilerin yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediği, Diriliş Ertuğrul 5. sezon yayınlanma tarihi kesinleşti. TRT'nin yayın akışında 17 Ekim Çarşamba günü özel bir bölüm ile seyircilerle buluşacak dizinin, 5.sezon ilk bölümü ise 24 Ekim Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu yayınlanma tarihi netleşti. Tarihimize ışık tutan dizinin 5. sezon 122. bölümünün ne zaman yayınlanacağı sorusunun cevabı oldukça ilgi görüyor.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde diziye birçok önemli ismin katıldığının duyurulması ile beraber diziyi takip edenler 5.sezon başlangıç tarihi için gün saymaya başlamıştı.

Diriliş Ertuğrul'un da yer aldığı TRT 1 yayın akışı çizelgesi.
Diriliş Ertuğrul'un da yer aldığı TRT 1 yayın akışı çizelgesi.


Neredeyse oyuncu kadrosunun %95'i değişen diziye, birbirinden ünlü isimler dahil oldu. Yeni oyuncuların hangi rollerde yer alacağı ise büyük merak konusu.

İşte diziye bu sezon dahil olan isimler

1) Hande Soral

2) Ünal Silver

3) İlker Aksum

4) Kimya Gökçe Aytaç

Diriliş Ertuğrul'un 4. Sezon finalinde neler yaşanmıştı

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı.

Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >