Hercai dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor

Hercai dizisi yayınlandığı günden beri rekor kırıyor.
Hercai dizisi yayınlandığı günden beri rekor kırıyor.

Kısa bir süre önce ekran macerasına başlayan ve reyting rekorları kıran Hercai dizisinin kadrosu gittikçe genişliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla adını duyuran Aydan Taş, diziye dahil oldu. Ayrıca dizinin Instagram sayfası kısa süre içinde bir milyon takipçiye ulaşarak rekor kırdı.

ATV'nin başarılı yapımlarından olan Hercai dizi genç ve yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Mardin'de çekilen dizinin başrolünde, Akın Akınözü, Ebru Şahin oynuyor. İstanbullu gelin dizisiyle tanıdığımız Ebru Şahin ilk kez yer aldığı başrolde oldukça iyi bir performans sergiliyor.

Yeni bir oyuncu

Ünlü oyuncu, ATV'de yayınlanan Hercai dizisiyle ekrana dönüyor. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ve 'Hayat Şarkısı' gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Aydan Taş, son günlerin en çok konuşulan dizisi Hercai'nin kadrosuna dahil oldu. Taş, 5. bölüm itibariyle 'Şehriyar Taşkın' karakterine hayat verecek. Bugüne kadar komedi karakterleri canlandıran başarılı oyuncu bu kez farklı bir karakterle izleyici karşısında olacak.

Aydan Taş.
Aydan Taş.

Oyuncu değişikliği olmuştu

Başrolünü Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün paylaştığı dizide son olarak bir oyuncu değişikliği yaşandı. Dizide 'Elif Aslanbey' karakterine hayat veren Eda Elif Başlamışlı ile yollar ayrıldı. Rolün yeni sahibi ünlü oyuncu Duygu Yetiş oldu.

Duygu Yetiş.
Duygu Yetiş.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >