Marvel'dan yılın transferi: Kit Harington 'Süper Kahraman' oluyor

Kit Harington, Marvel Snematik Evreni'ne katıldı
Kit Harington, Marvel Snematik Evreni'ne katıldı

Marvel Sinematik Evreni Spider-Man'i kaybetmiş olsa da Kit Harington transferiyle bir nebze de olsun bu boşluğu doldurdu diyebiliriz.

Game of Thrones serisinden tanıdığımız Kuzeyin Eski Kralı, Marvel'ın en sevilen serilerinden Eternals'ta yer alacak.

● Kaynaklar Harington, Marvel süper kahramanlarından Black Knight olarak bilinen fizikçi Dane Whitman'ı canlandıracak.

Game of Thrones'un eski yıldız oyuncusu Kit Harington sinema dünyasında ses getiren bir transferle, Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası oldu. Geçtiğimiz günlerde Spider-Man'i içerik havuzundan çıkarmakzorunda kalan Marvel, bu transferle bir nebze de olsa oluşan 'Kahraman' boşluğunu doldurmuş oldu.

Yeni Marvel fazının iddialı filmlerinden Eternals’ta, Harington’ı BlackKnight rolünde izleyeceğiz.

Kit Harington, Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan The Black Knight karakterini canlandıracak
Kit Harington, Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan The Black Knight karakterini canlandıracak

Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, SalmaHayek, Lia McHugh ve Don Lee’nin kadrosunda yer aldığı Eternals, 6 Kasım 2020’de vizyona girecek.

Richard Madden ve Kit Harington Game of Thrones'un ardından yeniden aynı projede yer alacak
Richard Madden ve Kit Harington Game of Thrones'un ardından yeniden aynı projede yer alacak

Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao üstlenecek.

Ayrıca Kit Harington (Jon Snow), Game of Thrones'tan rol arkadaşı Richard Madden (Robb Stark) ile yeniden bir projede birlikte rol alma şansı yakalamış oldu. Böylece Marvel Sinematik Evreni'nde ilk kez bir rol oynayacak Harington, yalnızlık ve yabancılık çekmeyecek.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Marvel filminde yer alacak kahramanların kostümlerini düzenlendiği tanıtım organizasyonuyla görücüye çıkardı.

Black Night
Black Night

Black Knight karakterine ilk bakış

Ünlü oyuncu filmde, BlackKnight olarak bilinen fizikçi DaneWhitman'ı canlandıracak. Çizgi romandaki Black Knight'ın kökleri KralArthur dönemine kadar uzanıyor.

Çizgi romanlarda Dane’nin atası olan orijinal Kara Şövalye aslında Scandia’nın Sir Percy'si, YuvarlakMasa Şövalyesi ve Camelot’un en büyük savaşçısı. Ancak, Sir Percy’nin soyundan gelenlerin hepsi seçkin kahramanlar olmamıştı. Dane’nin amcası Nathan Garrett, Iron Man’la savaşında ölümcül bir şekilde yaralanana dek kötü şöhretli düşman Black Knight’tı. Ancak son nefesinde Dane'in Black Knight adını temizlemesini ve iyilik için savaşmasını istemişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >