Meghan Markle: Pasaklı mı olsaydım?

​İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle.
​İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle doğum iznine ayrılmış olmasına rağmen her gün yeni bir haberle karşımıza çıkıyor. İlk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Markle giysi dolabını yenilemek için servet harcadı. Gelen bilgilere göre Düşes'in bu durumdan rahatsız olmadığı ve ''Pasaklı gibi mi gezseydim?'' dediği öğrenildi.

Gündemden düşmeyen eski yıldız Meghan Markle ve Kraliyet'in küçük oğlu Prens Harry ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Şu sıralar hamileliğinin son günlerine doğru giden Markle her gün yeni bir haberle gündeme geliyor. Hamile kıyafetleri için servet harcayan Düşes'in bu durumdan rahatsız olmadığı öğrenildi.

Her zamanki tarzını devam ettirdi

Hamileliği boyunca diğer anne adaylarından farklı olarak karnını iyice gözler önüne seren daracık, üstelik de ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan pahalı kıyafetler giyen Düşes'in bu tercihinin ilginç bir nedeni varmış. İngiliz basınında yer alan iddialara göre Meghan Markle, hamileliği sırasında bol ve daha sade kıyafetler yerine her zamanki giyim tarzını sürdürmeye karar verdi.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

Servet harcadı

Meghan Markle, ünlü tasarımcıların kıyafetlerini giymekten de vazgeçmedi. Hatta Düşes'in hamileliği sırasında kıyafetleri ve aksesuarları için 500 bin sterlin harcadığı ileri sürüldü. Ünlülerin stilisti Lucas Armitage'a göre Markle kendini "Kraliyet ailesinin en tarz sahibi üyesi" olarak görüyor.

Özel dikim kıyafetler giyiyor

Armitage, "Markle'ı hiç değilse birkaç kez diğer hamile kadınlar gibi bu duruma daha uygun ve daha sade kıyafetler içinde görseydik" derken Düşes'in bunun yerine özel dikim tasarım kıyafetler tercih ettiğini belirtti.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.

Markle'ın giderek büyüyen karnını vurgulayan kıyafetler giyme nedeni hakkında da "klasik hamile kıyafetlerini pasaklı ve gösterişsiz buluyor" yorumu yapıldı. Düşes'in bu uğurda en pahalı moda evlerini tercih ettiği ve bir kez giydiğini bir daha sırtına bile geçirmediği de belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >