İngiltere'nin müsrif gelini: Megan Markle

Meghan Markle hamile olmasına rağmen ziyaretlerine devam ediyor.
Meghan Markle hamile olmasına rağmen ziyaretlerine devam ediyor.

7 aylık hamile olan ve ilk çocuğunu kucağına almak için hazırlık yapan Meghan Markle gizli baby shower partisi yapmıştı. Fransız restoranına yakın bir otelde arkadaşlarıyla bebek kutlaması yapan Markle'ın bu beş günlük seyahatinin ise 500 bin dolarlıklık olduğu konuşuluyordu. Bu harcamanın duyulması üzerine İngiltere basını Düşes'i müsrif olarak ilan etti.

Gündemden düşmeyen eski yıldız Meghan Markle ve Kraliyet'in küçük oğlu Prens Harry ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Şu sıralar hamileliğinin son aylarına doğru giden Markle her gün yeni bir haberle gündeme geliyor. En son gizlice gittiği ABD'de baby shower partisine toplam 500 bin dolar harcamasıyla konuşan Düşes İngiltere halkı ve basını tarafından tepkiye neden oldu.

Müsrif Meghan

Düseş Meghan Markle Kraliyete uymayan tavırlarını sergilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir kuralı daha yıkıp ABD'ye baby showe yapmaya giden Markle'nın George Clooney'ın uçağıyla seyahat ettiği konuşuluyor. Ayrıca harcadığı para çok fazla olan Düşes'in ingiltere halkı tarafından eleştirildiği ve basın tarafından müsrif olarak ilan ettiği gelen haberler arasında.

Meghan Markle ve Prens Harry'ın düğününden Kraliyet ailesi.
Meghan Markle ve Prens Harry'ın düğününden Kraliyet ailesi.

George Clooney destek çıkmıştı

Medya tarafından sürekli eleştirilen Meghan'ı savunan George Clooney katıldığı bir panelde Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan arkadaşı Markle’ın trajik bir şekilde hayatını kaybeden Prenses Diana ile kıyaslanması hakkında konuştu.

Clooney, “Tıpkı Diana gibi Meghan Markle’ı her yerde takip ediyorlar. İzleniyor ve kötüleniyor” ifadelerini kullandı.

Prenses Diana.
Prenses Diana.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >