Netflix'ten Recep İvedik 6 hamlesi

Recep İvedik serisinin son filmi bu ay vizyona giriyor. Filmin hem sinemada hem de Netflix'te yayınlanma ihtimali bulunuyor.
Recep İvedik serisinin son filmi bu ay vizyona giriyor. Filmin hem sinemada hem de Netflix'te yayınlanma ihtimali bulunuyor.

Netflix'in halen gösterimde olan Organize İşler 2 filminin yayınlamaya başlamasının ardından vizyona girmeye hazırlanan diğer filmlerin de bu yola başvuracağı söylentileri ortaya atılmaya başlandı. Netflix bu yönde ilk teklifini, Recep İvedik serisiyle tüm zamanların en çok izlenen film olma başarısını elinde tutan Şahan Gökbakar'a sundu. Gökbakar'ın Netflix'ten gelen 3.5 milyon avroluk teklifine ne yanıt vereceği merak konusu.

Yönetmen YılmazErdoğan 1 Şubat'ta vizyona giren filmi Organize İşler 2'in yayın hakları konusunda anlaşmaya vardığı Netflix, bu kez de bir diğer komedi filmi Recep İvedik 6'nın internet üzerinden yayınlanması için teklif sundu.

Teklif 3.5 milyon avro

Posta gazetesinin haberine göre Netflix, Şahan Gökbakar'ın izlenme rekorları kıran Recepİvedik serisinin vizyona girecek son filmini kendi internet platformunda yayınlamak için 3.5 milyon avroluk bir teklif sundu. Gökbakar'ın cevabının ne olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >