Prens Harry ve Meghan Markle 'rekor' kırdı

Meghan Markle ve Prens Harry, evlerini de ayırma kararı adı.
Meghan Markle ve Prens Harry, evlerini de ayırma kararı adı.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry geçtiğimiz günlerde Kraliyet'ten ayrıldıklarının ilk sinyallerini vererek, ayrı bir Instagram hesabı açtı. Sosyal medyadan yapılan bu hamle ile ayrılık iddalarını güçlendiren çiftin hesabı ise rekor kırdı. Hesap, kısa sürede 1 milyon takipçiye ulaşma rekorunu kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

İngiliz Kraliyet ailesinin küçük gelini Meghan Markle, Prens Harry ile evlendiği günden beri gündemden düşmüyor. Kraliyet kalıplarına uymayan ve sürekli eleştiri alan Markle, ayrılığın da öncüsü oldu. Prens William ve Kate Middleton'dan ayrılmak isteyen ikili ayrı bir sosyal medya hesabı açarak ayrılığı resmen başlattılar.

Hesap rekor kırdı

İngiltere Prensi Harry ve eşi Düşes Meghan'ın Instagram hesabı, en kısa sürede 1 milyon takipçiye ulaşma rekorunu kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Prens Harry ve eşi Düşes Meghan, sosyal medya sitesi Instagram'da "Sussex Royal" isimli bir hesap açtı. Hesabın takipçi sayısı, 5 saat 45 dakika içinde 1 milyona ulaştı. Guinness Rekorlar Kitabı yetkilileri, bunun bir rekor olduğunu duyurarak 1 milyon takipçiye 11 saat 35 dakikada ulaşan Kang Daniel'i geçtiklerini ifade etti.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

İlk resmi paylaştılar

Meghan ve Harry çifti, Instagram'da paylaştıkları ilk görselde,

"Resmi Instagram hesabımıza hoş geldiniz; ne yaptığımızı paylaşmak, önemli duyurularda bulunmak ve mühim meseleleri aydınlatmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >