İngiliz Kraliyet'i: Meghan, sen yardımcı oyuncusun

Meghan Markle'ın ilk çocuğunun kız olacağı konuşuluyor.
Meghan Markle'ın ilk çocuğunun kız olacağı konuşuluyor.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, Kate Middleton ile yaşadığı sorunlarla gündeme geliyor. İlk çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Markle gelen bilgilere göre Kraliyet'ten uyarı aldı. Düşes Kate karşısında, ''Sen yardımcı oyuncusun, geri dur'' diyerek uyarıldı.

İngiliz Kraliyet ailesinin gözden düşmeyen küçük gelini, Prens Harry'nın eşi Meghan Markle ilk çocuğuna hamile. 8 aylık hamile olan ve bebeğin cinsiyeti hakkında birçok açıklama yapılan Düşes etkinlik ve seyahatlerden de geri kalmıyordu. Ailedeki son veliahtı dünyaya getirmeye hazırlanan Markle doğum iznine ayrıldı. Ancak gündemden düşmüyor.

Uyarı aldı

Kocası Prens Harry'nin ağabeyi Prens William ve onun eşi Kate Middleton ile arasının pek de iyi olmadığı bilinen Markle hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Markle, Hollywood yıldızı olmanın getirdiği "şöhretlere özgü kişiliğini" bir kenara bırakıp "yardımcı oyuncu" olmaya alışması konusunda uyarıldı.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

Personellere uyması istendi

Yanında çalışan yardımcıları birer birer istifa eden Markle'ın "Kraliyet ailesinin personeline ve onların öğütlerine uyması" istendi. Kraliyet uzmanı Dickie arbiter'ın iddiasına göre yakında anne olmaya hazırlanan Meghan Markle "Bu ailenin bir tek yıldızı var, o da Kraliçe 2. Elizabeth" uyarısını aldı.

Meghan Markle ve Kraliçe.
Meghan Markle ve Kraliçe.

Yardımdı oyuncu

Arbiter, Avustralya'da yayın yapan Nine News'a verdiği demeçte "Meghan'ın yapması gereken, gösteri dünyasının kırmızı halısında olduğunu unutması. O artık monarşinin koyu kırmızı halısında. Meghan Markle'ın, sadece Prens Harry'nin yanında değil, Kraliçe'nin yanında da "yardımcı oyuncu" olmayı kabullenmesi gerektiğini belirtti.

Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >