Recep İvedik 6'nın ilk fragmanı yayınlandı: Afrika'da bir Türk

Recep İvedik 6 film afişi
Recep İvedik 6 film afişi

Çekimleri 2018 yılında bitmiş olmasına rağmen yaşanan sinema krizinin ardından vizyon tarihi ertelenen Recep İvedik serisinin 6. filminin ilk fragmanı yayınlandı.Daha öncesinde de bilindiği üzere film, Recep İvedik'in Afrika macerasını konu alıyor. Filmin vizyon tarihi ise 8 Kasım olarak belirlendi.

Çekimlerine 2018 yılında başlanan ve gösterim tarihi Şubat 2019 ayı olarak planlanan Recep İvedik filmi, yaşanan sinema krizi ardından vizyon tarihini ertelemişti. Şimdiyse filmin resmi ilk fragmanı gösterime girdi. YouTube üzerinden yayınlanan fragman kısa sürede 3.5 milyon görüntülenmeye ulaştı ve bir rekora imza attı.

Filmin senaristi ve başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'ya dair detayları sosyal medya hesabından paylaşarak filmin çıkış tarihini '8 Kasım' olarak duyurdu.

İşte Recep İvedik 6'nın fragmanı

Recep İvedik, Şahan Gökbakar’ın Dikkat Şahan Çıkabilir adlı TV programının sevilen ve solo filmi ile beyaz perdeye taşınan bir karakteri. Şu ana kadar 5 filmi vizyona girmiş olan Recep İvedik, aykırı karakteri ile Türk sinema tarihinin en çok tartışılan ve buna karşın en çok izlenen karakteri olmayı başarmış durumda.

Türkiye’de 13+ ve olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar uyarıları ile vizyona giren Recepİvedik serisinin ilk filmi 4.301.693 seyirciyi, ikinci filmi 4.333.144 seyirciyi, üçüncü filmi 3.326.084 seyirciyi, dördüncü filmi 7.369.098 seyirciyi ve beşinci filmi 7.437.050 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

Yönetmen YılmazErdoğan 1 Şubat'ta vizyona giren filmi Organize İşler 2'in yayın hakları konusunda anlaşmaya vardığı Netflix, bu kez de bir diğer komedi filmi Recep İvedik 6'nın internet üzerinden yayınlanması için teklif sundu.

Teklif 3.5 milyon Euro

Posta gazetesinin haberine göre Netflix, Şahan Gökbakar'ın izlenme rekorları kıran Recepİvedik serisinin vizyona girecek son filmini kendi internet platformunda yayınlamak için 3.5 milyon avroluk bir teklif sundu. Gökbakar'ın cevabının ne olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >