Sıla ve Ahmet Kural olayında son perde: Profesyonel destek alacak

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun darp iddiaları nedeniyle savcılığa ifade verdi.
Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nun darp iddiaları nedeniyle savcılığa ifade verdi.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan haberler gerekçesiyle dava açılan oyuncu Ahmet Kural, konu hakkında Çağlayan adliyesine giderek ifade vermişti. Menajeri Dilek Tözen, açıklamasında Ahmet Kural'ın yaşanan olaylardan sonra psikolojik destek alacağını söyledi.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın menajeri Dilek Tözen, Gazeteci Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtladı. Kural'ın menajeri, açıklamasında Kural'ın yaşanan olaylardan sonra psikolojik destek alacağını söyledi.

İşte Ertuğrul Özkök'ün sorularını Ahmet Kural'ın ağzından yanıtlayan Dilek Tözen'in açıklamaları:

"O gece böyle şiddetli bir tepkiye neden olan şey ne? Ayrılığınız sırasında olan bir şey mi gerçekten?" sorusuna "Hayır. Öfkelenmeden çok bir hayal kırıklığı var. O da, ilişkiye başlamadan önce böyle bir durumun varlığı ile ilgili kendisine yalan söylenmesi... Yoksa, kendisinden ayrı olduğu dönemle ilgili bir öfke değil bu. Konu oraya gelince, karşılıklı bir tartışma başlamış."

"Gerekli dersleri çıkardım"
Kural'ın yaşanan olaydan ders çıkardığı söyleyen Tözen, şunları söyledi:"Açıklamasında belirttiği '. Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım' kapsamında, kendine yeni bir yol haritası çiziyor. Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor."
"Gerekli dersleri çıkardım" Kural'ın yaşanan olaydan ders çıkardığı söyleyen Tözen, şunları söyledi:"Açıklamasında belirttiği '. Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım' kapsamında, kendine yeni bir yol haritası çiziyor. Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor."
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" 
Ünlü şarkıcı Sıla, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulunmuştu.
"Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" Ünlü şarkıcı Sıla, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na giden Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde "Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu" açıklamasında bulunmuştu.
Soruşturma devam ediyor
Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialar sonucunda ifadesi alınmak üzere adliyeye çağrılan ünlü oyuncu Ahmet Kural'a ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta Sıla Gençoğlu'nu dinleyen savcılık, şüpheli sıfatıyla oyuncu Ahmet Kural'ın ifadesini aldı.
Soruşturma devam ediyor Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile hakkında çıkan iddialar sonucunda ifadesi alınmak üzere adliyeye çağrılan ünlü oyuncu Ahmet Kural'a ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta Sıla Gençoğlu'nu dinleyen savcılık, şüpheli sıfatıyla oyuncu Ahmet Kural'ın ifadesini aldı.
"Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır"
Adliyeye giderek Sıla'yı darp ettiği iddialarıyla ilgili ifade veren Ahmet Kural, adliye çıkışı yaptığı açıklamalarda büyük bir gafa imza attı. Haksızlığa uğradığını ve bundan dolayı acı çektiğini söylemek isteyen Ahmet Kural, yanlışlıkla haksız olduğunu ifade etti. Ünlü Antik Yunan filozofu Sokrates'in "Haksızlık yapmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır"  sözünün ilk kısmını karıştıran Kural şöyle söyledi:


"Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
"Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" Adliyeye giderek Sıla'yı darp ettiği iddialarıyla ilgili ifade veren Ahmet Kural, adliye çıkışı yaptığı açıklamalarda büyük bir gafa imza attı. Haksızlığa uğradığını ve bundan dolayı acı çektiğini söylemek isteyen Ahmet Kural, yanlışlıkla haksız olduğunu ifade etti. Ünlü Antik Yunan filozofu Sokrates'in "Haksızlık yapmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" sözünün ilk kısmını karıştıran Kural şöyle söyledi: "Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >