Sırrını açıkladı! Zerrin Özer olay yaratan değişim formülünü anlattı

Zerrin Özer
Zerrin Özer

Verdiği kilolar ve yeni imajıyla dikkatleri üzerine toplayan Zerrin Özer, 3,5 senelik emeğinin sırrını açıkladı!

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, verdiği kilolar ve yeni imajıyla başka bir kimliğe büründü. Özer kilolarının sırrını şöyle açıkladı: "Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum."

Sırrını açıkladı!
Verdiği kilolar ve son görüntüsüyle herkesi şaşkına uğratan Özer, yeni imajının sırrını açıkladı.
Sırrını açıkladı! Verdiği kilolar ve son görüntüsüyle herkesi şaşkına uğratan Özer, yeni imajının sırrını açıkladı.
"3,5 sene yürüyemedim"
Ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in onca kiloyu nasıl verdiğini ve bu görüntüye nasıl kavuştuğunu herkes merak ediyor. Ünlü şarkıcı yeni görünümünün sırrı konusunda, "Çok kilo almıştım. Kilo vermem gerekiyordu. Çok büyük 3 tane ameliyat geçirdim. 3,5 sene yürüyemedim. Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni" açıklamasında bulundu.
"3,5 sene yürüyemedim" Ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in onca kiloyu nasıl verdiğini ve bu görüntüye nasıl kavuştuğunu herkes merak ediyor. Ünlü şarkıcı yeni görünümünün sırrı konusunda, "Çok kilo almıştım. Kilo vermem gerekiyordu. Çok büyük 3 tane ameliyat geçirdim. 3,5 sene yürüyemedim. Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni" açıklamasında bulundu.
"80 kiloya düştüm"
106 kilodan 80 kiloya düştüğünü söyleyen Özer, "Ablamın özverili çalışmasıyla her gün 2 saat fizik tedavi uygulayarak ayağa kalktım. 106 kilodan 80 kiloya düştüm. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum" açıklamasında bulundu.
"80 kiloya düştüm" 106 kilodan 80 kiloya düştüğünü söyleyen Özer, "Ablamın özverili çalışmasıyla her gün 2 saat fizik tedavi uygulayarak ayağa kalktım. 106 kilodan 80 kiloya düştüm. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >