Tatlı isteğinizi gidererek formda kalabileceğiniz lezzetler

Lezzetle içeceğiniz sağlık deposu içecekler

Sıcak yaz günlerinde hem içinizi ferahlatmak hem formunuzu korumak istiyorsanız, bu lezzetler tam size göre. Özellikle spor yapanlar, formda kalmak isteyenler için enerji ve vitamin deposu olan içeceklerin, tarifleri de oldukça kolay.
Buz gibi kırmızı meyve lezzeti

                                    Öncelikle ıspanakları yıkayıp robottan geçirin ardından yaban mersinlerini hazırlayın. Kabuklarını soyduğunuz kivileri, yaban mersinini, nane yaprakları, su ve buzları sırasıyla ekleyip mutfak robotundan geçirin. Vitamin deposu bu lezzete hayran kalacaksınız.
Buz gibi kırmızı meyve lezzeti Öncelikle ıspanakları yıkayıp robottan geçirin ardından yaban mersinlerini hazırlayın. Kabuklarını soyduğunuz kivileri, yaban mersinini, nane yaprakları, su ve buzları sırasıyla ekleyip mutfak robotundan geçirin. Vitamin deposu bu lezzete hayran kalacaksınız.
Gerekli maalzemeler

                                    2 su bardağı ıspanak
2 su bardağı yaban mersini
1 adet kivi
3-4 adet nane yaprağı
1 bardak su
1 su bardağı dolusu buz
Dilediğiniz meyveyle süsleyerek servis edebilirsiniz.
Gerekli maalzemeler 2 su bardağı ıspanak 2 su bardağı yaban mersini 1 adet kivi 3-4 adet nane yaprağı 1 bardak su 1 su bardağı dolusu buz Dilediğiniz meyveyle süsleyerek servis edebilirsiniz.
Ballı limonata

                                    Bu lezzet hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacak hem içinizi ferahlatacak bir sağlık iksiri. Bal haricinde tüm malzemeleri sırasıyla mutfak robotundan geçirin; servis ederken bal ile süsleyin. Yapımı da oldukça kolay bu lezzete bayılacaksınız.
Ballı limonata Bu lezzet hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacak hem içinizi ferahlatacak bir sağlık iksiri. Bal haricinde tüm malzemeleri sırasıyla mutfak robotundan geçirin; servis ederken bal ile süsleyin. Yapımı da oldukça kolay bu lezzete bayılacaksınız.
Gerekli malzemeler

                                    4 su bardağı kavun
1/2 su bardağı süt
3-4 adet nane yaprağı
1 yemek kaşığı limon suyu
1 su bardağı buz
1 tatlı kaşığı bal
Gerekli malzemeler 4 su bardağı kavun 1/2 su bardağı süt 3-4 adet nane yaprağı 1 yemek kaşığı limon suyu 1 su bardağı buz 1 tatlı kaşığı bal
Yeşil sebze ve meyve deposu 

                                    Tatlı ihtiyacınızı giderirken formda kalabileceğiniz bir lezzet olan bu karışım için, tüm malzemeleri mutfak robotundan geçirin ve içerisine buz ilave ederek servis edin.
Yeşil sebze ve meyve deposu Tatlı ihtiyacınızı giderirken formda kalabileceğiniz bir lezzet olan bu karışım için, tüm malzemeleri mutfak robotundan geçirin ve içerisine buz ilave ederek servis edin.
Gerekli malzemeler

                                    2 su bardağı pazı
2 su bardağı su
1 su bardağı muz
1 su bardağı üzüm
1 su bardağı elma
Gerekli malzemeler 2 su bardağı pazı 2 su bardağı su 1 su bardağı muz 1 su bardağı üzüm 1 su bardağı elma
Meyve aromalı lezzet

                                    Tarifteki malzemeler sizi ürkütmesin; siz sebzelerin vitaminini depolarken sadece şeftali tadı alacaksınız. Sağlık dolusu bu içeceğin tarifi de oldukça kolay. Tüm malzemeleri sırasıyla mutfak robotundan geçirin ve pürüzsüz olana kadar çırpıp servis edin.
Meyve aromalı lezzet Tarifteki malzemeler sizi ürkütmesin; siz sebzelerin vitaminini depolarken sadece şeftali tadı alacaksınız. Sağlık dolusu bu içeceğin tarifi de oldukça kolay. Tüm malzemeleri sırasıyla mutfak robotundan geçirin ve pürüzsüz olana kadar çırpıp servis edin.
Gerekli malzemeler

                                    1 su bardağı süt
1 su bardağı şeftali
1/2 su bardağı ananas
1/2 su bardağı muz
2 su bardağı kara lahana
Gerekli malzemeler 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeftali 1/2 su bardağı ananas 1/2 su bardağı muz 2 su bardağı kara lahana
Yine sebze, yine meyve

                                    Ispanak ve kenevir tohumundan aldığınız vitaminin yanında, mis gibi portakal kokusuna da doyacaksınız. Tarif aynı; malzemeleri yıkayın, kabuklarını soyun ve mutfak robotundan geçirin.
Yine sebze, yine meyve Ispanak ve kenevir tohumundan aldığınız vitaminin yanında, mis gibi portakal kokusuna da doyacaksınız. Tarif aynı; malzemeleri yıkayın, kabuklarını soyun ve mutfak robotundan geçirin.
Gerekli malzemeler

                                    1 adet portakal
1/2 adet muz
1 su bardağı ıspanak
1/4 su bardağı su
1 yemek kaşığı kenevir tohumu
Gerekli malzemeler 1 adet portakal 1/2 adet muz 1 su bardağı ıspanak 1/4 su bardağı su 1 yemek kaşığı kenevir tohumu
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >