Doktor kardeşinden 'Mehmet Ali Erbil vefat etti' haberine açıklama geldi

MÜGE VARDAR
Abone Ol

Sosyal medyada ortaya atılan 'Mehmet Ali Erbil vefat etti' iddiasını yalanlayan doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil açıkladı: 'Asılsız haberlere inanmayın, tedavisi devam ediyor.'

Sosyal medyada çıkan Mehmet Ali Erbil vefat etti iddiaları sonrası ünlü şovmenin doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil'den açıklama geldi.

Yoğun bakıma alınan ünlü şovmenin doktorundan korkutan açıklama
Hayat

  • Geçtiğimiz aylarda evinin banyosunda düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan doktor kardeşi Yeşim Erbil, asılsız haberlere inanılmaması konusunda uyardı.

YouTube’un en çok kazanan ismi belli oldu
Hayat

61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in ablası Yeşim Erbil konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı:

  • "Bazı haberler çıkmış arayanlar oldu. Tedavisi devam ediyor. Bir sorun yok. Detaylı bilgileri paylaşırım. Bizden haber almadıkça başka haberlere inanmayın."


Mehmet Ali Erbil'in hastalığı 'kaçış sendromu' nedir?
Hayat

Tedavisi olmayan hastalıkların başında yer alan ve Mehmet Ali Erbil ile duyulmaya başlayan kaçış sendromu, 1960 yılından beri kendini gösteren bir sendrom. Capillary leak syndrome ismi ile tıp biliminde yer alan hastalık, eski yıllarda nadir olarak görülse de günümüzde artış göstermiş durumda.

Mehmet Ali Erbil ile tanınmaya ve duyulmaya başlayan bu rahatsızlığın nedeni, henüz ortaya çıkmamış durumda.

0.
0.
0. Kaçış Sendromu nedir?
Tedavisi olmayan hastalıkların başında yer alan kaçış sendromu, ülkemizde de görülmeye başlamıştır. 1960 yılından beri kendini gösteren bu sendrom, Capillary leak syndrome ismi ile tıp biliminde yer almaktadır. Eski yıllarda nadir olarak görülen bu hastalık türü, günümüzde artış göstermiştir.  Mehmet Ali Erbil ile tanınmaya ve duyulmaya başlayan bu rahatsızlığın nedeni, henüz ortaya çıkmamış durumda...  Damar dışına sıvı kaçması ile oluşan bu sendrom, tansiyon düşmesine ve kan basıncının azalmasına ve sonuç olarak hastanın şoka girmesine sebep olmaktadır. Günlük hayatı olumsuz hale getiren hastalık, daha ağır hale geldiğinde diğer organları da olumsuz etkiliyor ve ani gelen krizler ölüm ile sonuçlanabiliyor. Psikolojik açıdan da kişiyi buhrana sokan sendromun yol açtığı septik şok reaksiyonun, ne zaman geleceği belli değildir.