GZT 360: Canlı yayında haftanın teknolojik gelişmelerini konuşuyoruz!

YUNUS EMRE ŞAHİN , NAZİF MENTEŞ
Abone Ol

Teknoloji dünyasında oldukça yoğun geçen haftanın ardından, sizler için seçtiğimiz özel haberleri canlı yayında değerlendiriyoruz. GZT.com editörleri Yunus Emre Şahin ve Nazif Menteş'in yorumlarıyla GZT 360 yayını Facebook, Twitter ve YouTube üzerinden sizlerle olacak:

Her hafta GZT.com, Facebook, Twitter ve YouTube üzerinden gerçekleştirdiğimiz GZT 360 canlı yayınlarında bu hafta yine yoğun bir gündemi değerlendiriyoruz.

Takipçilerimizin yorum ve beğenileriyle dahil olacağı yayınımızda bu hafta konuşacağımız haberler şu şekilde:

CANLI YAYIN

WhatsApp'ta reklam dönemi başlıyor!

iPhone kullananlar için kötü haber; WhatsApp yakında reklam göstermeye başlayabilir. Ücretsiz uygulamaların çoğunda olduğu gibi WhatsApp da bu sisteme geçebilir...

Dedikodular gerçek oluyor: WhatsApp'ta reklam dönemi başlıyor!
Teknoloji

Instagram’ın yeni CEO’su Adam Mosseri oldu!

Instagram kurucu ortakları Kevin Systrom ve Mike Krieger'ın şirketten ayrılmasından sonra CEO koltuğuna Adam Mosseri oturuyor.

Instagram'ın yeni CEO'su Adam Mosseri oldu
Teknoloji

2018 Paris Otomobil Fuarı kapılarını açtı

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen ve dünyanın en büyük otomobil fuarları arasında gösterilen Paris Otomobil Fuarı (Mondial de l'Automobile) için geri sayım başladı. Yerli ve yabancı markalar tarafından üretilen ve geliştirilen ürünlerin yer alacağı fuar, 4 Ekim'de resmen açılacak. Resmi açılıştan önce bugün, fuar basın mensupları için aktif hale getirildi. Paris'te birçok dev markadan onlarca model otomobil tutkunlarını bekliyor...

2018 Paris Otomobil Fuarı kapılarını açtı
Teknoloji

Lise sıralarından yollara: Güneş enerjisiyle çalışan otomobil!

Türkiye’nin dört bir tarafından gelen ve herkesi gururlandıran genç girişimci hamleleri sürüyor. Çorum'da lise öğrencileri tarafından saatte 30 kilometre hıza ulaşan ve güneş enerjisiyle çalışan araç geliştirildi.

Lise sıralarından yollara: Güneş enerjisiyle çalışan otomobil!
Teknoloji

Dünyanın internetini Netflix tüketiyor!

130 milyon seviyesindeki abonesiyle dijital film, dizi ve belgesel platformu olarak rakipsiz konumda yer alan Netflix, dünyada kullanımda olan internet trafiğinin yüzde 15’lik kısmını tüketiyor. Kanadalı Sandvine firması tarafından yapılan araştırmaya göre içerik platformu bu konuda açık ara lider durumda…

Dünyanın internetini Netflix tüketiyor!
Teknoloji

Artık Mars’ta değil: NASA aracı New York sokaklarında!

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Mars görevinde kullanmaya hazırlandığı aracı New York sokaklarında dolaşırken görüntülendi. Devasa araç sıra dışı görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Artık Mars’ta değil: NASA aracı New York sokaklarında!
Teknoloji