Haluk Levent, sosyal medyada verdiği bir sözünü daha tuttu

MÜGE VARDAR
Abone Ol

Kurucusu olduğu AHBAP ile sayısız sosyal sorumluluk hareketini hayata geçiren sanatçı Haluk Levent, bu defa da işitme cihazı ihtiyacı olan küçük bir kızın hayatını kurtardı. İhtiyaç sahibi küçük kıza işitme cihazı alan aileye verdiği kahvaltı sözünü tutan Levent, yardımsever ailenin evine giderek kahvaltı hazırladı.

Kurucusu olduğu AHBAP ile birlikte sayısız sosyal sorumluluk hareketini hayata geçiren sanatçı Haluk Levent, sosyal medyadan verdiği sözünü tuttu.

Küçük Elif'in işitme cihazına ihtiyacı olduğunu Twitter hesabından duyuran Haluk Levent, yardımseverlere çağrıda bulundu ve cihazı alan kişiye kahvaltı hazırlayacağının sözünü verdi. 'Hasanaabiniz' isimli kullanıcı Haluk Levent'e ulaşarak küçük kıza cihaz alınca sanatçı da yardımsever vatandaşın evine giderek eşine ve kendisine kahvaltı hazırladı.

Haluk Levent'in gündeme getirdiği sosyal medyada paylaşım rekorları kıran ve İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkat çeken Türkmen inşaat işçisi Müştak Avcı, Habertürk'ün canlı yayına katılmıştı.

'Yeni Tatlıses' canlı yayında türkü söyledi, herkes ekrana kilitlendi
Hayat

  • İhtiyaç sahibi küçük kıza işitme cihazı alan aileye kahvaltı hazırlama sözü veren Haluk Levent, yardımsever ailenin evine giderek sözünü tuttu.

Türk Kahvesi'nin bu haftaki konuğu Haluk Levent oldu
Hayat

0.
0. Hesap numarasını paylaştı

Ünlü sanatçı Haluk Levent öncülüğünde kurulan ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde örgütlenerek sosyal sorumluluk etkinliklerine imza atan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) için, son olarak doğum günü vasıtasıyla yine içindeki yardımseverliği göstermişti.

  • Doğum günü olduğunu belirten sanatçı Levent, "Bana hediye almak isteyen var mı?" diyerek AHBAP’IN hesap numarasını takipçileriyle paylaştı. Yardım çağrısında bulundu.