Hande Erçel kanser hastası annesinin umudu oldu

ÖMER FURKAN ÇINAR
Abone Ol

Bir süredir kanser tedavisi gören annesiyle yakından ilgilenen ünlü oyuncu Hande Erçel, kök hücre naklinde annesine donör olacağını açıkladı. Bu güzel haber ve 2018 yılında yaşadığı birçok olayı samimi şekilde değerlendiren Erçel, son bir yıl içinde bin yıl büyüdüğünü söyledi.

Hande Erçel, 2018’in son gününde gelecek yıldan beklentilerine ve annesinin sağlığına dair mesajlar verdi. Bir süredir hastalıkla mücadele eden annesiyle yakından ilgilenen oyuncu, 2019’dan en büyük beklentisinin annesini niyileşmesi olacağını söyledi.

Hande Erçel: Bin yıl büyüdüm bir yılda

Hürriyet'ten Sinem Vural'a konuşan Hande Erçel, 2018'in kendisi için zor geçtiğini ve annesinin hastalığını öğrendiği an neler yaşadığını anlattı.

Erçel, ''önce sarsıldım tabii, sonradan kanser hastalığıyla mücadele eden kişilerin bloglarını, tweet’lerini, kitaplarını okudum. Hem onlar hem yakınları aynı şeyi soruyor: Neden ben, neden biz? Annem, benim hayatta gördüğüm en güçlü kişi. Herkes gibi benim de annem kahramanım, dokunulmaz, yüce... Bu yüzden başta kabullenemedim. Anlayamadım. Sindiremedim. Kanserin gerçekliğini, hastaneyle ev arasında mekik dokurken kavradım. Hastalık olmadan sağlığın öneminin anlaşılamadığını anladım. Bin yıl büyüdüm belki de bir yılda.'' sözleriyle yaşadığı zor günleri özetledi.

3 tüp kanla bir hayata şifa olacağınızı hiç düşündünüz mü?
Hayat

Hande Erçel ve Annesi Aylin Erçel

''Anneme donör olacağım''

Annesinin tedavi süreciyle yakından ilgilenen Erçel, Türkiye'de kök hücre nakli için gerekli bağışların yetersiz olması sebebiyle annesine donör olacağını söyledi.