Hayatını kaybeden yarışmacının annesini Acun Ilıcalı teselli etti
Katıldığı O Ses Çocuklar yarışma programıyla tanınan 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü isimler, son yolculuğunda küçük kızı yalnız bırakmadı.
O Ses Çocuklar yarışmasıyla adını duyuran Nazar Nur Kaya'nın cenaze törenine başta ailesi, sevenleri olmak üzere yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı.
Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Bu sırada 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın annesi fenalık geçirdi. Fenalık geçiren anneyi, bir süre Acun Ilıcalı teselli etti.
Ümraniye'de tedavi gördüğü hastanede yanlış iğne sonucu öldüğü iddia edilen Nazar Nur Kaya için Kasımpaşa'da bulunan Büyük Camii'de ikindi vakti cenaze töreni düzenledi. Törene başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı. Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.
Cenaze namazının ardından konuşan şarkıcı Hadise Açıkgöz, “Güzelim ülkeme bunu hiç yakıştıramıyorum. Nazarın ailesine Allah'tan sabır ve güç diliyorum. Çok üzgünüz, daha da bir şey diyemiyorum" açıklamasında bulundu.
Nazar Nur Kaya'nın ablası Hatice Kaya da, “Allah'ın takdiri ama maalesef doktor hatası. Bu hatanın ortaya çıkması adaletin yerini bulması gerekir. Savcılığa gereken ifadeyi verdik. Bundan sonra da savcımız, avukatımız sayesinde gerçek ortaya çıkacaktır. Bu gerçekle birlikte Nazar da rahat edecektir" ifadelerini kullandı.
2014 yılında O Ses Türkiye yarışmacısına katılan Nazar Nur Kaya, dün hayatını kaybetti. 16 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken telefonla Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan abla Hatice Kaya, kardeşinin son sözlerini anlattı: