iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ön siparişe açıldı

FERHAT AYDIN
Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Apple etkinliğiyle tanıtılan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus n11.com alışveriş sitesinde 3 farklı renk seçeneğiyle ön siparişe sunuldu.

Duyurduğu gibi 12 Eylül’de tanıtımı gerçekleştiren Apple, yeni iPhone modelleriyle büyük bir beğeni toplamayı başardı. 10.yıla özel iPhone X de etkinliğe damga vuran bir model oldu.

iPhone 7 ve 7 Plus’tan sonra çıkması beklenen 7s ve 7s Plus atlanırken isimlendirmede direkt 8’e geçildi. Bu S serinin atlanması uzun bir aradan sonra ilk defa yapıldı. Öyle ki iPhone 4’ten itibaren tüm modeller S’leri ile birlikte çıkmıştı.

n11.com yeni modelleri tüm dünya ile aynı anda kullanmak isteyen kullanıcılar için ön siparişe açtı. Sitede Apple’ın yeni modellerinden iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın ön siparişe açıldığı görülürken fiyatların ise çok yüksek olmadığı görüldü.

Donanım ve tasarım olarak 7 serisinden çok farkı bulunmayan 8 serisi kullanıcının daha iyi bir telefon deneyimi için geliştirildi. HD ekran ve A11 bionic çip ile gelen iPhone 8 ve 8 Plus 4,7 inç ve 5,5 inç ekran boyutlarına sahip. Satışa sunulan renkler ise uzay grisi, gümüş ve altın olarak 3 adet bulunuyor.

  • n11'in belirlediği fiyatlara göre iPhone 8 4.199 TL olurken iPhone 8 Plus 4.799 TL oldu. Cihazların her ikisi de 64 GB kapasiteye sahip.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus almak için buraya tıklayarak ön sipariş sayfasına ulaşabilirsiniz.

İşte yeni Apple Watch ve teknik özellikleri
Teknoloji

Apple iPhone X tanıtıldı: İşte tüm özellikler!
Teknoloji

Apple, iPhone 7 ve 6s modelinde indirim yaptı
Teknoloji