PES 2018'de yer alacak Türk takımları belli oldu

NAZİF MENTEŞ
Abone Ol

Konami'nin bu seneki futbol oyunu PES 2018, oyunun içerisinde hangi Türk takımlarının yer alacağını açıkladı. Yalnızca 3 Türk takımı oyunda yer alacak.

Konami'nin bu yılki amiral gemisi Pro Evolution Soccer 2018, çıkış tarihinin açıklanması ve yayınlanan demo videosuyla birlikte meraklılarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Oyunun, FIFA serisinin gerisinde kalmayı alışkanlık haline getirdiğini düşünen kullanıcılarda 2017'deki gelişmelerin 2018'de artarak devam edeceği umudunu yeşerten görüntüler oyuna olan ilgiyi iyice artırdı.

PES 2018 Demo için geri sayım başladı
Teknoloji

PES 2018’de online beta süreci başlıyor
Teknoloji

17 Mayıs 2017'de oyuna dair ilk bilgiler verilmiş ve kullanıcıları nelerin beklediğine dair analizler başlamıştı. Demo versiyonu 30 Ağustos, tam sürümüyse 12 Eylül'de çıkacak olan oyunun hangi Türk takımlarını içereceği de açıklandı.

KONAMI'nin verdiği bilgilere göre PES 2018'de, Türk takımı olarak yalnızca Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yer alacak. FIFA'nın Spor Toto Süper Lig'in haklarını satın aldığını ve Türkiye ligindeki tüm takımların oyunda yer alacağını açıklamasının ardından PES cephesinde herhangi bir değişiklik olup olmayacağı merak ediliyordu. Bu yıl yalnızca 3 Türk takımını içerecek olan oyunun 2019 versiyonu ligimizi içerecek mi, hep birlikte göreceğiz...

PES 2018'in detayları belli oldu: Süper bir futbol oyunu geliyor
Teknoloji

EA Sports duyurdu: FIFA 18'de Türkiye Süper Ligi de yer alacak
Teknoloji