Kahvaltıyı geçiştirmeyin! Lokma'dan birbirinden güzel kahvaltılık tarifleri

Kahvaltıyı geçiştirmeyin! Lokma'dan birbirinden güzel kahvaltılık tarifleri

SEVDE TOPCU
Abone Ol

Bazı sabahlar çok hızlı geçiyor bazı sabahlar ise yayılarak kahvaltı yapmamıza imkan tanıyor! Lokmacığınız hem işe hızlıca yetişmeniz gereken sabahlar için hem kahvaltıya misafirinizin olduğu sabahlar için ayrı ayrı birbirinden güzel kahvaltılık tarifler hazırladı! Hadi herkes bizimle mutfak yolunu tutsun!

Muzlu yulaf tost

Yulafın ne kadar tok tuttuğunu düzenli tüketenler bilir! Muzlu yulaf tost, hem gün içinde sizi tok tutacak hem de gereken enerjiyi sağlayacak! Sağlıklı bir kahvaltı alternatifi arayanlar için nefis bir tarif.

Muzlu yulaf tost nasıl yapılır?

Ekmek üstü yumurta piyazı

Kahvaltı sofralarına yenilik getirecek bu tarifi biz pratik bir şekilde tek kişilik hazırladık. Eğer misafirleriniz varsa küçük küçük kanepelerin üzerine koyarak şık bir sunum da yapabilirsiniz.

Ekmek üstü yumurta piyazı tarifi

Fırında omlet

Olur ya bazı sabahlar erken kalkarız ve kahvaltı için fazladan 10 dakikamız olur. İşte o sabahlar için hem çok doyurucu hem sağlıklı hem de lezzetli bir tarifimiz var! Deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun.

Fırında omlet tarifi

Narlı ıspanaklı omlet

Yumurtayı omlet olarak sürekli sade bir şekilde yapanlar bu tarife bir göz atmalı! Lokmacığınız klasik omletten artık çok sıkıldı ve böyle bir tarif denedi. Bizim damak tadımıza çok uyan narlı ıspanaklı omlet için sizi de mutfağa alalım!

Narlı ıspanaklı omlet nasıl yapılır?

Peynirli söğüş

Sabah yetişmeniz gereken bir yer varsa bu tarif tam size göre! Hazırlaması 3-4 dakikayı geçmeyen peynirli söğüş tabağının yanına 1 ince dilim ekmek alın ve hızlı kahvaltınızın tadını çıkarın!

Peynirli söğüş tarifi

Hindi fümeli sandviç

Biz buna kahvaltı için dedik ancak sabah hazırlayıp iş yerinize de götürebilirsiniz. Ani bastıran açlık krizlerine birebir olan hindi fümeli sandviç tarifimiz sitemizde tüm ayrıntılarıyla sizlerle!

Hindi fümeli sandviç nasıl yapılır?

Kahvaltılık avokado

İçinde bulunduğumuz aylar avokadonun en güzel olduğu aylar. Biz de avokadoyla çok yakıştırdığımız yumurtayı aldık ve sizler için harika bir tarif hazırladık. Besleyici ve doyurucu kahvaltılık avokado tarifi için sizleri mutfağa alalım!

Kahvaltılık avokado tarifi

Peynirli lavaş katlama

Çabucak hazırlanan ve ekmek kadar tıkamayan lavaş katlamayı biz bu sefer hindi fümeli, peynirli, kaşarlı ve salçalı yaptık. Güzel bir birleşim oldu ancak siz evinizde hangi malzemeler varsa onlarla da yapabilirsiniz.

Peynirli lavaş katlama tarifi

Brokoli omlet

İster brokolili ister enginarlı! Omletlerinizi tek başına değil bir sebzeyle karıştırdıktan sonra bir daha sade bir şekilde yiyemeyeceksiniz!

Brokoli omlet nasıl yapılır?

S SEVDE TOPCU Pirimedya