Barcelona'dan Dembele'ye servet!

HABER MASASI
Abone Ol

Barcelona, Neymar'ın ayrılışından doğan boşluğu kapatabilmek için planlı hareket ediyor. Transfer listesinin başında gelen isimler: Coutinho ve Ousmane Dembele.

GZT DIŞ HABER- Neymar'ı Paris Saint- Germain'e kaptıran Barcelona'da transfer listesi belli oldu. Listede Coutinho ve Dembele ön plana çıkarken, Barça'nın Coutinho transferinde önemli aşama kaydettiği belirtildi.

Barcelona, Borussia Dortmund'un genç yeteneği Dembele için 100 milyon euro'luk teklif yaptığı iddia edilmişti ki Dün Barcelona iki kurmayını Dembele için Almanya'ya göndermişti.

Alman basını Sportbild'te yer alan habere göre Oscar Grau ve Raul Sanllehi, 100 milyon euroluk bonservis önerisini yeterli bulmayan Alman ekibinin yöneticilerini ikna etmeye gitti.

Kupaların adamı Zinedine Zidane!
Spor

Salı akşamı Dortmund'a gelen İkili, Dembele'yi Barcelona'ya götürmek için Borussia Dortmund yetkilileriyle masaya oturacak. Sanllehi, İspanya'da "Pazarlık uzmanı" olarak gösteriliyor.

Galatasaray'da uçak Feghouli için iniyor!
Spor

Dört yıl önce NeymarBarcelona'ya getiren isimdi. Grau ise, yönetim kurulu başkanı olarak önemli anlaşmalarda masada oluyor. Onun da Dortmund'a gelmesi Barcelona'nın Dembele'ye talebinin çok ciddi olduğunun göstergesi.

Benfica açıklama yaptı! Sinan Gümüş ayrılıyor mu ?
Spor

ESPN'nin haberine göre de Barça yönetimi, Dembele için 120 milyon euro'luk teklifte bulunmuştu.

Eğer transfer 120 milyon euro'ya gerçekleşirse Borussia Dortmund bu bedelin 30 milyon euro'sunu Rennes'e ödeyecek.

0.