Cüneyt Çakır'dan Fenerbahçelileri çıldırtan kararlar!

BARLAS ATEŞLİ
Abone Ol

Galatasaray - Fenerbahçe derbisine Cüneyt Çakır damga vurdu. Fenerbahçe'nin bir golünü iptal eden Cüneyt Çakır, çalmadığı tartışmalı bir penaltı kararıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisine hakem Cüneyt Çakır damga vurdu.

Türk Telekom Stadı’nda oynanan maçın henüz 6. dakikasında Vincent Janssen’in golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe’nin sevinci kısa sürdü. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, Hollandalı oyuncunun golünü Serdar Aziz’e faul yaptığı gerekçesiyle geçersiz saydı.

Aykut Kocaman ve Tudor arasında gerginlik!
Spor

Galatasaray Rocky Balboa'lı sürpriz koreografi!
Spor

Vincent Janssen ile Serdar Aziz arasında yaşanan söz konusu pozisyon.

Tartışma yaratan bu karardan yalnızca 4 dakika sonra ise penaltı ikilemi yaşandı. Maçın 10. dakikasında ceza sahası içerisinde topa elle müdahale eden Serdar Aziz'in pozisyonu için devam kararı veren Cüneyt Çakır, Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı.

Golünün iptal edilmesinin ardından Vincent Janssen'in yaşadığı üzüntü.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye çıkış tünelinde imalı gönderme
Spor

Derbi öncesinde soyunma odasında olay poz
Spor

Maçın ilk 10 dakikasında verdiği iki tartışmalı kararla sarı lacivertli taraftarların hedefi olan Cüneyt Çakır, sosyal medyada da gündem oldu.

Öte yandan Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat ise Cüneyt Çakır hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Cüneyt Çakır’ın kararlarını eleştiren Fıra, “Yine Cüneyt Çakır yine sayılmayan buz gibi gol ve verilmeyen penaltımız.” dedi.

Öte yandan Rıdvan Dilmen de, Janssen'in golünden önce faul olmadığını belirtti. Söz konusu penaltı kararına da değinen Dilmen, "Penaltıyı ben hakem olsam vermem. Ben oyuncudan yanayım, o top ele düştü" şeklinde konuştu.

Türk Telekom'da sessiz derbi
Spor

0.
0.