Lille, Fatih Terim'e kafayı taktı!

EMİR İHSAN YAREN
Abone Ol

Fransa'da bir spor programında Ligue 1 ekibi Lille'in, Fatih Terim ve sarı kırmızıların 2 yıldız ismini transfer etmek istediği öne sürüldü.

Galatasaray'ın başına geçmesiyle takımı zirveye taşıyan Fatih Terim hakkında Fransa'da oldukça şaşırtan bir olay yaşandı. Galatasaray'ın hafta sonu aldığı farklı galibiyet sonrasında sarı kırmızılılar, Fransa'da gündem olurken; Gomis de Fransa'da yaptığı açıklamalar ile Fransa'yı sarsmıştı. Son olarak bir Televizyon programında Galatasaray konuşulurken, Ligue 1 ekibi Lille'in Fatih Terim'i ve Galatasaray'ın iki yıldız ismi ile ilgilendiği belirtildi.

Cenk Ergün'e Süper Lig'den sürpriz teklif!
Spor

Galatasaray'ın Karabükspor'u 7-0 mağlup etmesi ve liderliğini sürdürmesi Fransa'da da gündem oldu.

Programda Galatasaraylı oyunculara övgüler dizilirken Canal Plus'ta spor yorumculuğu yapan Pierre Menes, Galatasaray'ı sarsacak bir iddia ortaya attı.

Negredo'dan Gomis'i ürküten istatistik!
Spor

TERİM YETMEDİ, OYUNCULARI DA İSTİYOR!

Menes, bu sezon 65 milyon avroluk transfer yapmasına rağmen küme düşmemeye oynayan Lille'de Başkan Seydoux'nun bir numaralı hedefinin Fatih Terim'i takımın başına getirmek olduğu ileri sürdü. Menes'in iddiaları bu açıklamalarla da bitmedi. Fransız yorumcu, Lille Başkanının gol kralı Gomis ve Feghouli'ye göz diktiğini öne sürdü.

Fotoğraf: Arşiv