Sosa’dan ilk Trabzon paylaşımı

EMİR İHSAN YAREN
Abone Ol

Trabzonspor’un yeni transferi Jose Sosa, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından kendisine ait sosyal medya hesabından anlamlı bir Trabzonspor paylaşımı yaptı.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Arjantinli yıldız, dün akşamki Beşiktaş karşılaşması sonrasında Trabzon'la ilgili ilk sosyal medya paylaşımını yaptı.

Öte yandan dün kaydettiği gol sonrasında hafıza kaybı yaşayan Rodallega maç sonrasında iyi olduğunu belirten bir paylaşım yaparken, Ersun Yanal takıma 3 günlük izin verdi.

Burak Yılmaz'ın etkisiz görüntüsünün ardındaki gerçek ortaya çıktı
Spor

Rodallega: Topu çift gördüm, o yüzden kaçırdım
Spor

Gökhan Gönül, Kucka'nın boğazını sıktı
Spor

0. Sosa'dan ilk Trabzon paylaşımı:
Sezon başında Milan’dan transfer edilen ve bir dönem Beşiktaş forması da giyen Arjantinli oyuncu, sosyal medya hesabından maçtan kareler paylaştı. İlk kez sosyal medya hesabından Trabzonspor ile ilgili bir paylaşım yapan tecrübeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:"Dün akşamki gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte büyük başarılara imza atabiliriz. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. En büyük Trabzon" şeklinde ifadeler kullandı.
0. Rodallega'ya ilk müdahale Asbaşkandan
Trabzonspor’un Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada takımının 2. golünü atan ve bu sırada başına darbe alan Hugo Rodallega’nın durumunun iyi olduğu bildirildi. Forvet oyuncusunun karşılaşmanın ardından kendini iyi hissetmemesi üzerine beyin cerrahı olan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu’nun soyunma odasında futbolcuya ilk müdahaleyi yaptığı ve hastaneye kaldırılmaya gerek duyulmadığı belirtildi. Rodallega da kendisine ait sosyal medya hesaplarından paylaştığı mesajlarda, "İyiyim. Endişeleriniz için herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.
0. 3 gün ara

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından takıma 3 gün izin verdi. Milli ara nedeniyle maç oynanılmayacak olan bu haftada bordo mavililer, Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 5 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.