Teknik Direktör kalp krizi geçirdi, maç tatil edildi!

EMİR İHSAN YAREN
Abone Ol

Bundesliga 2'de oynanan Darmstadt-Kaiserslautern karşılaşmasında, konuk ekibin teknik direktörü Jeff Strasser devre arasında kalp krizi geçirince maç tatil edilmesine karar verildi.

Bundesliga 2'de Darmstadt'ın Kaiserslautern'i ağırladığı karşılaşmada üzücü bir olay yaşandı. Devre arasında Kaiserslautern Teknik Direktörü Jeff Strasserkalp krizi geçirince, maç tatil edildi.

Chelsea, dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen'i mi transfer ediyor?
Spor

0-0 biten ilk yarının ardından 43 yaşındaki teknik adam kalp krizi geçirdi ve hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Maçın tatil edildiğini ise her iki takım sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Kaleci kaleciye bunu yapmaz: 60 metreden inanılmaz gol
Spor

0. Kaiserslautern’in resmi Twitter hesabı, “Sevgili FCK taraftarları, sizin de muhtemelen fark ettiğiniz üzere Darmstadt’taki deplasman maçımız ertelendi. Ertelemenin sebebi sağlık problemleri. Teknik Direktörümüz Jeff Strasser hastaneye kaldırılmıştır” ifadelerine yer verdi.
0. Darmstadt’ın resmi hesabı ise Teknik Direktör Rüdiger Fritsch’in açıklamalarına yer verdi. Fritsch, “Futbolu çok sevmemize rağmen yaşamda çok daha fazla önemli şeyler var” şeklinde konuştu.