iPhone X'le beraber tanıtılan 3.seri Apple Watch Türkiye'de satışa sunuldu

Apple Watch 3 seri
Apple Watch 3 seri

10.yıla özel tanıtılan iPhone X, en fazla ilgi gören olsa da 3.nesil Apple Watch da ilgiyi hak eden ürünlerden. eSIM kartıyla gelen cihaz Türkiye’de satışa sunuldu.

Gelişmiş kalp atışı uygulaması, doğrudan bileğinizden erişebileceğiniz favori çalma listeleri, çok daha duyarlı Siri deneyimi gibi bir çok yenilikle gelen yeni Apple Watch, tanıtıldığı andan itibaren kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı.

Telefon olmasa da AirPods'la uyumlu halde çalışıyor

Çalışması için bir iPhone’a bağlı olması gerekmeyen ve LTE desteği bulunan cihaz eSIM sayesinde telefonsuz olarak çalışıyor. Yine 3.nesil Apple Watch, AirPods’la da telefon aracılığı olmadan direkt bağlantı kurularak kullanılabiliyor. Akıllı saatin içinde yer alan Apple Music ile istenilen müzik LTE sayesinde hızlı ve pratik bir şekilde dinlenebilecek.

SIM kart ve anten eklenmesine rağmen inceliği aynı

Yeni tasarımın eskisinden tek farkı saatin ana tuşunun üstünde yer alan kırmızı detay. Ancak burada takdir edilmesi gereken bir şey var; SIM kart ve anten bulunan telefonun kalınlığının değişmemesi. Yani daha fazla özelliğin ve donanımın eklenmesi saatte herhangi bir kalınlık oluşturmamış.

  • Bu cihazda kullanılan SIM, eSIM olacak. Şuan ülkemizde eSIM teknolojisi desteklenmiyor. Yani Apple Watch 3.nesil alacakların eSIM'den yararlanamayacağını ve dolayısıyla tek başına arama yapamayacak ve mesaj atamayacaklarını belirtelim.

12 Eylül’de tanıtılan saatin Türkiye’deki ilk sahibi ise üniversite öğrencisi Emre Karateke oldu.
12 Eylül’de tanıtılan saatin Türkiye’deki ilk sahibi ise üniversite öğrencisi Emre Karateke oldu.

Ülkemizde 1649 TL fiyat etiketiyle satılan ürünün en fazla satan akıllı saat olması bekleniyor. Öyle ki Apple Watch’un geçtiğimiz yıl yüzde 50 büyüyerek Rolex’i bile geride bıraktığı açıklanmıştı.

Ürünü satın almak için buraya tıklayarak Apple satış sayfasına gidebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >