Samsung Galaxy S10'un tanıtım tarihi belli oldu

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Tepe seviyesi Samsung Galaxy S10'un tanıtım tarihi sızdı. Twitter'da isabetli tahminleriyle bilinen Ice universe hesabı, yeni telefonun Mobile World Congress'ten önce, 20 Şubat'ta tanıtılacağını ifade ediyor.

Mobil alandaki isabetli tahminleriyle bilinen Ice universe, Samsung Galaxy S10'un tanıtım tarihini paylaştı. Tahminler, yeni tepe seviyesi akıllı telefonun 20 Şubat'ta tanıtılacağını yönünde. Samsung'dan herhangi bir doğrulama olmadığı için henüz kesin konuşmak pek de mümkün değil. Ancak Mobile World Congress öncesinde büyük bir organizasyonla tanıtabileceği kuvvetle muhtemel. Bu tarih de tam olarak MWC'nin öncesine denk geliyor.

Galaxy S10 için tasarlanan görsel bu şekilde. Ancak Samsung tarafından herhangi bir onay olmadığını da tekrardan belirtelim.
Galaxy S10 için tasarlanan görsel bu şekilde. Ancak Samsung tarafından herhangi bir onay olmadığını da tekrardan belirtelim.

Üç farklı model olabilir

Şu ana kadar yeni telefonla alakalı sızan çok fazla detay var. Bunlardan biri Beyond 0, Beyond 1 ve Beyond 2 olarak kodlanan üç farklı model olması.

  • Beyond 0: 5.8 inç Super AMOLED ekran
    Beyond 1: 6.2 inç kavisli Super AMOLED ekran
    Beyond 2: 6.44 inç kavisli Super AMOLED ekran

Akıllı telefon üreticilerinin büyük bölümü çentikli ekran yerine delikli ekrana yöneliyor. Samsung da ekranda bu tip 'yenilikçi' bir çözüme gidebilir. Şimdilik bilinen en önemli ayrıntılardan bir diğeri ise 5G desteği. Bu yıl hayatımıza iyiden iyiye girmeye başlayacak olan 5G'nin Galaxy S10'da da öncelikli olarak karşımıza çıkması söz konusu.

Şimdiye kadar sızan bilgilerden bir araya getirdiğimiz dosya konusunu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >