GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Arkitekt

ARKİTEKT HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

İstanbul’un binbir çeşit kubbesi…

Nur Özdamar
NUR ÖZDAMAR
29 MART 2021 , PAZARTESİ 13:00
Abone ol
İstanbul’un binbir çeşit kubbesi…
GZT

Farklı formları, desenleri ve süslemeleri ile kendi başına mimari bir kimlik oluşturan kubbeler, aynı açıdan çekilmiş fotoğrafları ile İstanbul'un tarihine ışık tutuyor.

Sanatçı ve mimar Evren Mert; saray, çarşı, cami, kilise gibi birçok yapının kubbelerini @istanbuldomes hesabında derledi.

1-9
Ayia Triada, Rum Ortodoks Kilisesi
GZT

Ayia Triada, Rum Ortodoks Kilisesi

2-9
Eyüp Sultan Camii
GZT

Eyüp Sultan Camii

3-9
Galata Kulesi
GZT

Galata Kulesi

4-9
Hirami Ahmet paşa Camii
GZT

Hirami Ahmet paşa Camii

5-9
Kapalıçarşı
GZT

Kapalıçarşı

6-9
Marmara İlahiyat Camii
GZT

Marmara İlahiyat Camii

7-9
Nuruosmaniye Camii
GZT

Nuruosmaniye Camii

8-9
Süleymaniye Camii
GZT

Süleymaniye Camii

9-9
Topkapı Sarayı
GZT

Topkapı Sarayı

FOTOĞRAF
İSTANBUL
KUBBE
EVREN MERT
AYASOFYA CAMİİ
SÜLEYMANİYE CAMİİ
KAPALIÇARŞI
Nur Özdamar

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.