GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
GZTMZT

GZTMZT HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Yarım kalan sevinçler

Büşra Kurt
BÜŞRA KURT
05 TEMMUZ 2022 , SALI 12:11
Abone ol
Yarım kalan sevinçler
Diğer

Büyük heveslerle başladığımız ama içimizde ukde kalan durumları listeledik. Bu liste o kadar uzar gider ki sonunu göremeyiz. Sizin sonunu göremediğiniz mutluluklarınız neler?

1-9
Diğer
2-9
Diğer
3-9
Diğer
4-9
Diğer
5-9
Diğer
6-9
Diğer
7-9
Diğer
8-9
Diğer
9-9
Diğer
SOSYAL HABER
BULAŞIK
TELEFON
TATİL
ARABA
GZTMZT
Büşra Kurt

+ GZT’nin mizah platformu MZT için sokak röportajları, çeviri içerikler ve özel videolar hazırlıyor. Büşra'ya busra.kurt@gzt.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.