GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Jurnal.ist

JURNAL.İST HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Göle kaçak barakalar yapıldı: Günlüğü 700 liraya kiralanıyor

Jurnal.ist
JURNAL.İST
19 TEMMUZ 2022 , SALI 11:05
Abone ol
Göle kaçak barakalar yapıldı: Günlüğü 700 liraya kiralanıyor
DHA

Adana'da kentin tam ortasında kalan ve çevresindeki yeşil alanlarla yaz aylarında cazibe merkezi olan Seyhan Baraj Gölü`nde irili ufaklı teknelerin yanı sıra dubaların üzerine yüzen baraka evler yapıldığı ortaya çıktı. Yüzen barakalar günlüğü 700 liraya kiralanıyor.

1-13
Adana’da, Seyhan Baraj Gölü’nde dubalar üzerine inşa edilen yüzen barakalar, günlüğü 700 liraya kiralanıyor. Barakalar dronla havadan görüntülenirken, yetkililer izinsiz yapıların kaldırılması için çalışma başlattı.<br>
DHA

Adana’da, Seyhan Baraj Gölü’nde dubalar üzerine inşa edilen yüzen barakalar, günlüğü 700 liraya kiralanıyor. Barakalar dronla havadan görüntülenirken, yetkililer izinsiz yapıların kaldırılması için çalışma başlattı.

2-13
Barajda ilkel görüntü oluşturan barakaların sayıları her geçen gün artıyor.<br>
DHA

Barajda ilkel görüntü oluşturan barakaların sayıları her geçen gün artıyor.

3-13
Dronla görüntülendiği barakalar, sosyal medyadan günlük 700 TL`ye kiralanıyor.<br>
DHA

Dronla görüntülendiği barakalar, sosyal medyadan günlük 700 TL`ye kiralanıyor.

4-13
Barakaları kiralayanların, gölde doğum günü ve evlilik teklifi gibi etkinlikler gerçekleştirdiği de belirtildi.<br>
DHA

Barakaları kiralayanların, gölde doğum günü ve evlilik teklifi gibi etkinlikler gerçekleştirdiği de belirtildi.

5-13
Yüzen barakaların izinsiz olduğunu açıklayan Devlet Su İşleri (DSİ) 6’ncı Bölge Müdürlüğü yetkilileri kaldırılması için girişimde bulundu.<br>
DHA

Yüzen barakaların izinsiz olduğunu açıklayan Devlet Su İşleri (DSİ) 6’ncı Bölge Müdürlüğü yetkilileri kaldırılması için girişimde bulundu.

6-13
"Bu yapılaşmaların ilgili resmiyeti idaremizde bulunmamaktadır. Bu yapılaşmalarla ilgili idaremiz tarafından verilen bir izin yoktur. Müdürlüğümüz, Adana Valiliği koordinasyonunda diğer kurumlarla iş birliği yaparak gerekli çalışmalar başlatılacaktır."<br>
DHA

"Bu yapılaşmaların ilgili resmiyeti idaremizde bulunmamaktadır. Bu yapılaşmalarla ilgili idaremiz tarafından verilen bir izin yoktur. Müdürlüğümüz, Adana Valiliği koordinasyonunda diğer kurumlarla iş birliği yaparak gerekli çalışmalar başlatılacaktır."

7-13
DHA
8-13
DHA
9-13
DHA
10-13
DHA
11-13
DHA
12-13
DHA
13-13
DHA
YEREL HABERLER
ADANA
SEYHAN BARAJI
Haber Merkezi

+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.