GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Jurnal.ist

JURNAL.İST HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

İstanbul'a su sağlayan Kazandere ve Pabuçdere barajlarında su seviyesi düştü

Süleyman Hilmi Furuncu
SÜLEYMAN HİLMİ FURUNCU
17 KASIM 2022 , PERŞEMBE 10:37
Abone ol
İstanbul'a su sağlayan Kazandere ve Pabuçdere barajlarında su seviyesi düştü
GZT

Kırklareli'nin Vize ilçesindeki, Kazandere ve Pabuçdere barajlarında su seviyesi, yağışların azlığı ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle azaldı. Kazandere Barajı'nın doluluk oranı 16.72'ye geriledi.

1-9
GZT
2-9
GZT
3-9
GZT
4-9
GZT
5-9
GZT
6-9
GZT
7-9
GZT
8-9
GZT
9-9
GZT
GENEL
KIRIKLARELİ
BARAJ
KAZANDERE
PABUÇDERE
Süleyman Hilmi Furuncu

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.