GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Z Raporu

Z RAPORU HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

ABD'li dev bankalardan 7 Türk hisse senedine tavsiye: Fiyat tahminleri yükseltildi

Muhammed Tarık Altun
MUHAMMED TARIK ALTUN
23 EYLÜL 2025 , SALI 18:10
Abone ol
ABD'li dev bankalardan 7 Türk hisse senedine tavsiye: Fiyat tahminleri yükseltildi
Z Raporu

ABD'nin önde gelen finans kuruluşları Citi ve JPMorgan, Türk hisselerine yönelik yeni hedef fiyatlarını açıkladı. Citi, faiz indirimlerinin etkilerini dikkate alarak 4 Türk bankası için hedef fiyatlarını yükseltti. JPMorgan ise perakende şirketleri Migros, ŞOK ve BİM için yeni tavsiyeler paylaştı.

1-8
Garanti BBVA<br><br>Citi, Garanti BBVA için hedef fiyatını 105 TL’den 165 TL’ye yükseltti.
Z Raporu

Garanti BBVA

Citi, Garanti BBVA için hedef fiyatını 105 TL’den 165 TL’ye yükseltti.

2-8
İş Bankası C<br><br>İş Bankası C için hedef fiyat 16,5 TL’den 21 TL’ye çıkarıldı.
Z Raporu

İş Bankası C

İş Bankası C için hedef fiyat 16,5 TL’den 21 TL’ye çıkarıldı.

3-8
Yapı Kredi<br><br>Yapı Kredi için Citi’nin hedef fiyatı 32 TL’den 45 TL’ye yükseltildi.
Z Raporu

Yapı Kredi

Yapı Kredi için Citi’nin hedef fiyatı 32 TL’den 45 TL’ye yükseltildi.

4-8
Z Raporu
5-8
Akbank<br><br>Citi, Akbank için hedef fiyatını 70 TL’den 90 TL’ye çıkardı.
Z Raporu

Akbank

Citi, Akbank için hedef fiyatını 70 TL’den 90 TL’ye çıkardı.

6-8
Migros<br><br>JPMorgan, Migros için hedef fiyatını 869 TL olarak belirledi ve tavsiyesini “ağırlığını arttır” şeklinde açıkladı.
Z Raporu

Migros

JPMorgan, Migros için hedef fiyatını 869 TL olarak belirledi ve tavsiyesini “ağırlığını arttır” şeklinde açıkladı.

7-8
ŞOK Marketler<br><br>ŞOK Marketler için hedef fiyat 70 TL oldu. JPMorgan’ın tavsiyesi ise “nötr” seviyesinde kaldı.
Z Raporu

ŞOK Marketler

ŞOK Marketler için hedef fiyat 70 TL oldu. JPMorgan’ın tavsiyesi ise “nötr” seviyesinde kaldı.

8-8
BİM<br><br>BİM için hedef fiyat 858 TL olarak açıklandı. JPMorgan’ın tavsiyesi “ağırlığını arttır” yönünde oldu.
Z Raporu

BİM

BİM için hedef fiyat 858 TL olarak açıklandı. JPMorgan’ın tavsiyesi “ağırlığını arttır” yönünde oldu.

HABERLER
ABD
CİTİ
BİM
ŞOK
MİGROS
Muhammed Tarık Altun

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.