GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Zpor

ZPOR HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Başkanlığı bırakıyor: Ali Koç yerine 5 aday çıktı

Ahmet Aktaş
AHMET AKTAŞ
29 TEMMUZ 2025 , SALI 12:14
Abone ol
Başkanlığı bırakıyor: Ali Koç yerine 5 aday çıktı
Zpor

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç'un bugünkü toplantıda görevi bırakması bekleniyor. Ali Koç'un yerine 5 adayın adı ön plana çıkıyor.

1-5
Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa süre kalan Kulüpler Birliği bugün önemli bir toplantı gerçekleştirecek.<br><br>
Zpor

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa süre kalan Kulüpler Birliği bugün önemli bir toplantı gerçekleştirecek.

2-5
Ali Koç başkanlığı bırakıyor<br><br>Saat 14:00'te başlayacak toplantının ana konusu başkanlık seçimi. Sabah'ın haberine göre mevcut başkan Ali Koç'un görevi bırakması bekleniyor.<br><br>
Zpor

Ali Koç başkanlığı bırakıyor

Saat 14:00'te başlayacak toplantının ana konusu başkanlık seçimi. Sabah'ın haberine göre mevcut başkan Ali Koç'un görevi bırakması bekleniyor.

3-5
Görevi bırakma kararını daha önce alan ancak gelen talepler üzerine tekrar aday olan Ali Koç'un bu kez kesin olarak bırakma kararı aldığı belirtiliyor.<br><br>
Zpor

Görevi bırakma kararını daha önce alan ancak gelen talepler üzerine tekrar aday olan Ali Koç'un bu kez kesin olarak bırakma kararı aldığı belirtiliyor.

4-5
Ertuğrul doğan veya Yüksel Yıldırım<br><br>Öte yandan Ali Koç'un yerine başkanlık görevi için Ertuğrul Doğan ve Yüksel Yıldırım'ın adı ön plana çıkıyor.<br><br>
Zpor

Ertuğrul doğan veya Yüksel Yıldırım

Öte yandan Ali Koç'un yerine başkanlık görevi için Ertuğrul Doğan ve Yüksel Yıldırım'ın adı ön plana çıkıyor.

5-5
Bu isimlerin yanı sıra Süleyman Hurma, Fatih Saraç ve Murat Özkaya da Kulüpler Birliği başkanlığı için adı geçen diğer isimler.
Zpor

Bu isimlerin yanı sıra Süleyman Hurma, Fatih Saraç ve Murat Özkaya da Kulüpler Birliği başkanlığı için adı geçen diğer isimler.

FUTBOL
KULÜPLER BİRLİĞİ
ALİ KOÇ
BAŞKANLIK
ERTUĞRUL DOĞAN
Ahmet Aktaş

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.