GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Zpor

ZPOR HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Barış Alper Yılmaz'ın Sane isyanı Galatasaray yönetimini çileden çıkardı

Ahmet Aktaş
AHMET AKTAŞ
23 AĞUSTOS 2025 , CUMARTESİ 09:45
Abone ol
Barış Alper Yılmaz'ın Sane isyanı Galatasaray yönetimini çileden çıkardı
Zpor

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz krizi büyümeye devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin milli yıldızı, Sane'yi örnek göstererek NEOM SC'den gelen teklifi kabul etti. Bu hamlenin Galatasaray yönetimini çıldırttığı belirtilirken, Suudi Arabistan ekibinden Türkiye'de daha önce dile dahi getirilmeyen rekor bonservis istendi. Peki Barış Alper Sane'nin neyini örnek gösterdi? İşte tüm detaylar...


1-5
Barış Alper Yılmaz ile görüşen NEOM SC, milli futbolcuyu 10 milyon euro maaşa ikna etti ve "Evet" cevabını aldı.<br>
Zpor

Barış Alper Yılmaz ile görüşen NEOM SC, milli futbolcuyu 10 milyon euro maaşa ikna etti ve "Evet" cevabını aldı.

2-5
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Barış Alper Yılmaz, bu teklifi kabul etmeden önce yakın çevresine "Sane'nin 12 aldığı yerde ben 3 mü alacağım!" dedi. Bu sözlerin ardından Barış Alper, Suudi ekibinden gelen teklife "Evet" yanıtını verdi.<br>
Zpor

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Barış Alper Yılmaz, bu teklifi kabul etmeden önce yakın çevresine "Sane'nin 12 aldığı yerde ben 3 mü alacağım!" dedi. Bu sözlerin ardından Barış Alper, Suudi ekibinden gelen teklife "Evet" yanıtını verdi.

3-5
Sane sözlerini duyan yönetimin Barış Alper Yılmaz'a “Sane bonservis bedeli olmadan geldi ve imza parası gibi yıllık ücreti yüksek oldu. Sen de böyle gitsen sana da imza parası verirler. Senin durumun aynı değil.” cevabını verdiği ifade edildi.<br>
Zpor

Sane sözlerini duyan yönetimin Barış Alper Yılmaz'a “Sane bonservis bedeli olmadan geldi ve imza parası gibi yıllık ücreti yüksek oldu. Sen de böyle gitsen sana da imza parası verirler. Senin durumun aynı değil.” cevabını verdiği ifade edildi.

4-5
Milli futbolcunun, Sane örneği ve NEOM'un teklifini kabul etmesinin ise Galatasaray yönetimini çıldırttığı aktarıldı.
Zpor

Milli futbolcunun, Sane örneği ve NEOM'un teklifini kabul etmesinin ise Galatasaray yönetimini çıldırttığı aktarıldı.

5-5
Sarı-kırmızılılar, NEOM SC'nin yaptığı 40 milyon euroluk teklifi de reddetti. Galatasaray'ın NEOM'a "Bugün için 60 milyon euro ve yarısı peşin, yarısı banka teminatı. Ayrıca oyuncunun Türkiye'ye transferi halinde söz hakkı Galatasaray'da olur" talebini sunarak sert çıktığı ifade edildi.
Zpor

Sarı-kırmızılılar, NEOM SC'nin yaptığı 40 milyon euroluk teklifi de reddetti. Galatasaray'ın NEOM'a "Bugün için 60 milyon euro ve yarısı peşin, yarısı banka teminatı. Ayrıca oyuncunun Türkiye'ye transferi halinde söz hakkı Galatasaray'da olur" talebini sunarak sert çıktığı ifade edildi.

FUTBOL
SANE
BARIŞ ALPER YILMAZ
GALATASARAY
TRANSFER
ARABİSTAN
Ahmet Aktaş

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.