Dursun Özbek hayalini Fransız basınına açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Fransız basınına konuşan Özbek en büyük hayalini de açıkladı.
2-5
Geçtiğimiz sezona değinen Özbek, geçen sezon tüm kupaları aldıklarını bu sezon da aynısını istediklerini dile getirdi ve şu şekilde konuştu: "Bu yıl da aynı hedefimiz var. Hedefimiz, bu yıl da Türkiye'deki tüm kupaları kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'nde bir şeyler başarmak."
3-5
BİR NESİL GALATASARAYLI OLACAK
Bu yıl taraftarın Şampiyonlar Ligi için ne kadar istekli olduğunun altını çizen Başkan, Galatasaray'daki oyunculara dikkat çekerek "Geçmişte çok vardı. Ama bugün, özellikle Icardi ve Osimhen var. Özellikle 8-12 yaş arası çocuklar Icardi'yi çok seviyor ve şimdi benim de çok sevdiğim nesil, diyelim ki 5 veya 10 yıl sonra bu nesil tamamen Galatasaraylı olacak." ifadelerini kullandı.
4-5




