Fenerbahçe'den orta sahaya yeni hamle: Rodrigo Zalazar için girişimler başladı

Yaz transfer döneminde Ederson, Kerem Aktürkoğlu ve Asensio transferleriyle dünyada ses getiren Fenerbahçe, orta saha için rotasını Portekiz'e çevirdi. Sarı lacivertli kulüp, Braga forması giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna için girişimlere başladı.
1-4
Art arda Kerem Aktürkoğlu, Marco Asensio ve Ederson transferlerini duyuran Fenerbahçe, Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına kadar kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
2-4
Portekiz basınında çıkan haberlere göre Kanarya, Braga forması giyen 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu Rodrigo Zalazar için girişimlere başladı.
3-4
Orta saha ve kanat mevkilerinde oynayabilen Zalazar'ın Transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli 18 milyon euro gösteriliyor. Uruguaylı futbolcu 2023-2024 sezonunda 6 milyon euro bonservis bedeli ile ALman ekibi Schalke 04'ten Braga'ya transfer olmuş ve dikkatleri üzerine çekmişti.
4-4



