Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adayı için şaşırtan iddia

Hatayspor'a farklı mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'ya güvenin tamamen bittiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin yeni hoca adaylarını belirlediği ifade edilirken, öne çıkan bir isim bile var.
1-5
Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Atakaş Hatayspor'a da farklı mağlup oldu.
2-5
Milliyet'te yer alan habere göre, Jose Mourinho, Atakaş Hatayspor maçıyla birlikte kresini tamamen tüketti. Portekizli hoca, Hatayspor maçındaki hamleleri nedeniyle "Artık gitmek istiyor" yorumlarına maruz kaldı.
3-5
Fenerbahçe'nin şu anda Jose Mourinho ile yolları ayırmamasının tek sebebinin 14 milyon euroluk tazminat olduğu belirtildi. Deneyimli çalıştırıcı tazminatını almadan gitmek istemezken, Ali Koç ise bu parayı ödemek istemiyor.
4-5




