Liverpool'a Galatasaray maçı öncesinde deplasmanda şok: Crystal Palace'a mağlup oldular

Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesinde Premier Lig'in 6. haftasında Crystal Palace, sahasında Liverpool'u 90+8'de Eddie Nketiah'ın golüyle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Liverpool ligde ilk yenilgisini yaşarken, Palace yenilgisiz tek takım olarak yoluna devam etti.
1-7
Premier Lig’in 6. haftasında Selhurst Park’ta büyük bir sürpriz yaşandı. Crystal Palace, sahasında konuk ettiği Liverpool’u 90+8. dakikada bulduğu golle 2-1 mağlup ederek ligde namağlup unvanını korudu.
2-7
Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip, 9. dakikada Ismaila Sarr’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Liverpool ikinci yarıda baskısını artırdı.
3-7
Kırmızılar, aradığı golü 87. dakikada Federico Chiesa ile buldu ve umutlandı. Ancak son sözü Eddie Nketiah söyledi. 90+8. dakikada sahneye çıkan genç oyuncu, attığı golle Palace’a üç puanı getirdi.
6-7






